My Twitter Feed

23 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Λύκειο χωρίς μαθηματικό!

Χωρίς μαθηματικό είναι από την έναρξη της σχολικής χρονιάς το Λύκειο Γουμένισσας, ενώ υπάρχουν αρκετά ακόμη κενά σε σχολικές μονάδες του νομού Κιλκίς, όπως δηλώνει ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Κιλκίς κ. Αθανασόπουλος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του προαναφερθέντος λυκείου.

lykeio-goumenissas-001Έγγραφο προς τον υπουργό παιδείας Ν. Φίλη, τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας κ. Ανανιάδη και τους βουλευτές του νομού Κιλκίς, “με την παράκληση να γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση στελέχωση του Λυκείου”, απέστειλε ήδη ο ως άνω σύλλογος, ο οποίος σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

“Από 12-9-2016, δηλαδή από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, οι μαθητές του σχολείου μας δε διδάσκονται το μάθημα των Μαθηματικών, λόγω μη κάλυψης του κενού της συγκεκριμένης ειδικότητας.

Ο Δ/ντής Εκπαίδευσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Κιλκίς κ. Αθανασόπουλος κατά τις συνεχόμενες τηλεφωνικές οχλήσεις, μας ενημερώνει ότι έχει ζητήσει νέα πρόσληψη εκπαιδευτικού, προκειμένου να καλυφθεί το κενό της Γουμένισσας, αλλά και πως υπάρχουν αρκετά ακόμη κενά σε σχολικές μονάδες του νομού Κιλκίς και το υπουργείο δεν προχωράει σε προσλήψεις ανάλογες των αναγκών του νομού Κιλκίς .

Έτσι με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι σήμερα και υπολογίζοντας πως οι μήνες διδασκαλίας έως 15 Ιουνίου του 2017 είναι οκτώ (8), αφαιρώντας τις γιορτές των Χριστουγέννων και Πάσχα τελικά απομένουν εφτά (7) μήνες , δηλαδή οι μαθητές έχουν χάσει το 14% των διδακτικών ωρών !!!! .

Γνωρίζοντας την ευαισθησία της κυβέρνησης για τη δημόσια εκπαίδευση και την προσπάθειά της να περιορίσει την παρα-εκπαίδευση και τα φροντιστήρια , για αυτό το λόγο έχει σταλεί σχετικό έγγραφο προς τον ίδιο τον υπουργό παιδείας κ.Φίλη , στον Περιφερειακό Δ/ντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ανανιάδη , στους Βουλευτές του Νομού Κιλκίς με την παράκληση να γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση στελέχωση του Λυκείου μας.”

Σχολιάστε