My Twitter Feed

26 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πήρε εξιτήριο ο κ. Εμμανουήλ -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Αναρτήθηκαν οι δασικοί χάρτες -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Γουμένισσα: Τα μεγάλα αιτήματα -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Ξανά σε μονοψήφιοι νούμερο -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Δ. Κυριακίδης σε κέντρα εμβολίων -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Πιάσαμε πάλι διψήφιο αριθμό -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Δικηγόροι: Φτάνουν λόγια και ευχές -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Αντικυβερνητικά βέλη από πέντε -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Λιτά τα εγκαίνια της Πανήγυρης

Τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς εξήγγειλε ο δήμαρχος, Δημήτρης Σισμανίδης, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του στα εγκαίνια του θεσμού, που πραγματοποιήθηκαν χθες Τετάρτη.

DSCN1003Όπως είπε ο κ. Σισμανίδης, για το σκοπό αυτό θα διατεθούν τα φετινά έσοδα της Εμποροπανήγυρης, που ξεπερνούν τις 80 χιλ. ευρώ. Συγκεκριμένα, θα γίνει ανάπλαση της πλατείας Δημαρχείου και θα τοποθετηθούν ομοιόμορφες φωταγωγημένες κατασκευές επί της Γ. Καπέτα και περιμετρικά της πλατείας.

Τα εγκαίνια της Εμποροπανήγυρης πραγματοποιήθηκαν με μια λιτή τελετή εξαιτίας του άστατου καιρού που απέτρεψε την υλοποίηση των λαογραφικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Παρά ταύτα πολλοί δημότες και επισκέπτες έδωσαν το παρόν τους στην πλατεία Δημαρχείου και στη συνέχεια στους δρόμους της Εμποροπανήγυρης.

egkainiaΣτον χαιρετισμό του, ο κ. Σισμανίδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σημαντική συμβολή του θεσμού στην τόνωση της τοπικής οικονομίας της πόλης και στην εντυπωσιακή δυναμική που αναπτύσσει, καθώς κατατάσσεται εξαιτίας της δημοφιλίας της Εμποροπανήγυρης και του έντονου ενδιαφέροντος παλαιών και νέων εκθετών, στην τρίτη θέση σε ανάλογες εμπορικές διοργανώσεις της Β. Ελλάδας.

Είναι χαρακτηριστικό ως προς τη συμμετοχή, ότι  στη φετινή Εμποροπανήγυρη έχουν προσέλθει εκθέτες  από  Αθήνα και  Βόλο μέχρι και  Κρήτη.

Την τελετή εγκαινίων χαιρέτισε και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Στενημάχου (Ασένοφγκραντ) Βουλγαρίας, Μαρία Βαλκάνοβα.

 

Σχολιάστε