My Twitter Feed

25 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Λιλιπούτειοι τζουντόκα με μετάλλεια

aias-kilkisΜε 4 μετάλλια και με μοναδικές αγωνιστικές εμπειρίες επέστρεψαν στις αποσκευές τους οι λιλιπούτειοι τζουντόκα του Α.Σ. Αίας Κιλκίς από το Διεθνές Τουρνουά Τζούντο ΣΑΚΟΥΡΑ Κατερίνης, το οποίο διεξήχθη την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 στο κατάμεστο Δημοτικό Γυμναστήριο της Κατερίνης. Συγκεκριμένα μετάλλιο κατέκτησαν οι παρακάτω αθλητές :

Άλλιου Δέσποινα 1η θέση Χρυσό μετάλλιο – 24κ. Mini Junior Κορασίδων

Καρύτσα Αγλαϊα – Ζωή 2η θέση Αργυρό μετάλλιο – 27κ. Mini Junior Κορασίδων

Κατσαρώνας Αλέξανδρος 3η θέση Χάλκινο μετάλλιο – 21κ. Junior B Παίδων

Καρύτσας Απόστολος 3η θέση Χάλκινο μετάλλιο – 45κ. Junior B Παίδων

Αξιοσημείωτο ήταν το πάθος για διάκριση, που επέδειξαν όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες. Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν και άλλοι αθλητές του Α.Σ. ανεβάζοντας το τμήμα τζούντο του Συλλόγου σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Συγκεκριμένα : η Μπίκου Άννα κατέκτησε την 4η θέση στην κατηγορία -33κ. Junior A κορασίδων, ο Κουκάκης Κων/νος αγωνίστηκε στον τελικό των ρεπεσάζ για το χάλκινο μετάλλιο, όπου κατετάγη 5ος στην κατηγορία – 39κ. Junior B Παίδων, ο Γκίκας Κων/νος αγωνίστηκε στον τελικό των ρεπεσάζ για το χάλκινο μετάλλιο όπου κατετάγη 5ος στην κατηγορία -33κ. Junior B Παίδων, ενώ κατέβαλαν φιλότιμη και αξιόλογη προσπάθεια, επιδεικνύοντας αξιοσημείωτη παρουσία, και οι Πυρίτσος Μιχαήλ – 39κ. Junior B Παίδων, Πυρίτσος Δημήτριος – 24κ. Junior B Παίδων, Γεωργούσης Δημήτριος +48κ. Junior A Παίδων Καραγκιόζης Σωκράτης – 48κ Junior A Παίδων και ο Καραγκιόζης Αλέξανδρος – 24κ.  Mini Junior  Παίδων.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Α.Σ. Άιας Κιλκίς, της πρόεδρου Κας Βασιλειάδου – Κουκάκη Έφης – αρχηγού αποστολής στους αγώνες –  και του προπονητή του συλλόγου Κου Καρύτσα Αθανασίου πτυχιούχου Γ΄ κατηγορίας Γ.Γ.Α – Ε.Ο. Τζούντο  2 DAN εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μικρούς αθλητές – αθλήτριες για τις επιτυχίες τους και τις θερμές μας ευχαριστίες στους γονείς των παιδιών, που ήταν δίπλα τους καθ΄ όλη την διάρκεια των αγώνων στηρίζοντας τις προσπάθειες των παιδιών με το χειροκρότημα τους.

Ενημερωτικά και προς γνώσιν κάθε ενδιαφερόμενου για ενασχόληση με το Ολυμπιακό Άθλημα του Τζούντο αξίζει να αναφερθεί ότι οι προπονήσεις γίνονται κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή από 15:45 έως 18:00 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Κιλκίς σε ηλικιακά τμήματα από 4 ετών και άνω. Πληροφορίες στον αριθμό 6937 – 057841.

 

Σχολιάστε