My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Λεφτά ζήτησε ο Γκουντενούδης

Απ` τον υπουργό για τη Μετανάστευση, Γ. Μουζάλα.

eidomeniΚονδύλια για την καθαριότητα, αλλά και για την αγορά τροφίμων για τους χιλιάδες πρόσφυγες που συνωστίζονται στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας- ΠΓΔΜ, ζήτησε ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης από τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος επισκέφθηκε προχθές Κυριακή την περιοχή.

Σε συνάντηση που είχαν στο δημαρχείο Παιονίας, ο κ. Γκουντενούδης εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση προκειμένου να αντεπεξέλθει στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των προσφυγικών ροών.

“Ζήτησα κονδύλια για την καθαριότητα της περιοχής στην ουδέτερη ζώνη, όπου έχει στηθεί καταυλισμός για την προσωρινή διαμονή των προσφύγων, καθώς η χρηματοδότηση που έχουμε ήδη πάρει είναι μόνο για ένα μήνα” εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Γκουντενούδης. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι απαιτούνται 20.000 ευρώ μηνιαίως για τον καθαρισμό μόνο εκείνης της περιοχής, χρήματα που αδυνατεί να διαθέσει ο δήμος.

Επιπλέον, ο δήμαρχος Παιονίας αναφέρθηκε στον κ. Μουζάλα σε πρόταση που έχει καταθέσει για τη δημιουργία κουζίνας σε κτίριο του δήμου, προκειμένου να διατίθεται ζεστό φαγητό στους πρόσφυγες αλλά και σε άπορους δημότες, ενώ ζήτησε και κονδύλια για την αγορά τροφίμων.

Σχολιάστε