My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

ΛΕΚ: Συνέλευση, Χαιρετισμοί και παράσταση

– Ετήσια Γενική Συνέλευση

Σας ενημερώνουμε ότι: «Βάσει Καταστατικού, την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 και ώρα 19:00 στις εγκαταστάσεις του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση παρουσία των τακτικών μελών του Λ.Ε.Κ. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης έγινε και ο ετήσιος απολογισμός, όπου υπήρξαν και προτάσεις από τα μέλη του Λ.Ε.Κ. για μελλοντικές δραστηριότητες, αρκετές από τις οποίες και θα υλοποιηθούν καθώς υπήρξαν ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες.

 

– Δ’ Χαιρετισμοί

Την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στο Ακριτοχώρι Σερρών και συγκεκριμένα στην Ιερά μονή Τιμίου Προδρόμου, με αφορμή τους Δ’ Χαιρετισμούς. Με έναν εκπληκτικό καιρό να μας βοηθάει, επισκεφθήκαμε τον Ιερό ναό της Μονής, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο 2012. Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του Δ.Σ. του Λ.Ε.Κ. για τον κόσμο που μας ακολούθησε στις εκδρομές που διοργανώσαμε με αφορμή τους χαιρετισμούς.

lek lukeio ellinidon

– Παράσταση Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σας προσκαλεί στην παράσταση «Ήρθε ο Λάζαρος, ήρθαν τα βάγια…» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου και ώρα 7:30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς (πρώην Νομαρχία Κιλκίς). Στην εκδήλωση αυτή θα παρουσιαστούν χοροί και τραγούδια από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, από όλα τα τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς. Σας περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τα παιδιά του Λ.Ε.Κ. για την προσπάθειά τους στο χορό και το τραγούδι.

 

 

 

Σχολιάστε