My Twitter Feed

11 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Λαύρος Σούλης κατά κυβέρνησης

Από τον πολιτευτή Κιλκίς της ΝΔ, Αναστάσιο Καζαντζίδη, εκδόθηκε με τίτλο “αναγκαία όσο ποτέ η πολιτική αλλαγή στον τόπο” η ακόλουθη ανακοίνωση:

kazantzidis-anastasios“Ήρθε ο Δεκέμβρης και δυστυχώς η κυβέρνηση-οπερέτα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει να αδιαφορεί ανάλγητα για τα προβλήματα των απλών ανθρώπων. Ενώ οι Έλληνες βομβαρδίζονται καθημερινά από διαδοχικά άσχημα νέα (οικονομία, εθνικά και κοινωνικά θέματα, διαπραγμάτευση κτλ.), η ασήμαντη ομάδα που νομίζει ότι κυβερνά, είναι ανίκανη να διαχειριστεί ακόμα και τα αυτονόητα.

Δυστυχώς ακόμη και σήμερα η ειδική εφαρμογή της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων δεν έχει ετοιμάσει τα σχετικά με το επίδομα θέρμανσης. Επίδομα το οποίο περιμένουν πώς και πώς οι αδύναμες οικονομικά οικογένειες. Επίδομα πενιχρό και κουτσουρεμένο το οποίο έχει μειώσει στα 105 εκατ. ευρώ το συνονθύλευμα των Τσιπροκαμμένων.

Ιδιαίτερα σήμερα που ο καιρός έχει ήδη δείξει τα δόντια του, στο Μαξίμου ζουν με τις ιδεοληψίες του παρελθόντος και τις αγάπες με ηγέτες όπως ο Ντανιέλ Ορτέγκα, ο Νικολά Μαδούρο, ο Έβο Μοράλες, παραπέμποντας τη μνήμη εν έτει 2016 στον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος με τη σύμπλευσή του με τριτοκοσμικούς ηγέτες τότε και τον εγκληματικό λαϊκισμό του, οδήγησε μοιραία το λαό μας στην καταστροφή. Γνήσιος συνεχιστής του σήμερα ο κ. Τσίπρας, συγγράφει και εκφωνεί επικήδειους για αριστερούς δικτάτορες και αποτυχημένους επαναστάτες οι οποίοι οδήγησαν τους λαούς τους στην φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Την ίδια ώρα η λαίλαπα φόρων και οι σχετικές εφαρμογές δηλαδή τα όσα θα εισπράξει το κράτος, λειτουργούν στην εντέλεια. Τρανταχτό παράδειγμα αποτελούν τα τέλη κυκλοφορίας για τα οποία το κυβερνητικό αφήγημα μέχρι πριν λίγο καιρό μιλούσε για ‘’εξορθολογισμό’’ και υποσχόταν μειώσεις σε ένα μεγάλο μέρος των κατόχων αυτοκινήτων. Ξαφνικά όλα άλλαξαν και παραμένουν τα ίδια με πέρυσι τσουχτερά τέλη, τα οποία γονάτισαν κυριολεκτικά τους ιδιοκτήτες των πάσης φύσεως οχημάτων. Οι οφειλές προς το Δημόσιο έχουν αγγίξει τον ουρανό αλλά στο Μέγαρο Μαξίμου περί άλλων τυρβάζουν και τα μόνα με τα οποία ασχολούνται είναι τα πολυδάπανα ταξίδια και οι κάθε λογής επικοινωνιακές φιοριτούρες.

Πλησιάζει η στιγμή που ο περήφανος λαός μας θα κλείσει οριστικά τους λογαριασμούς του με την αποτυχημένη και μίζερη αυτή ανίερη κυβερνητική παρέα των αριστεροακροδεξιών οι οποίοι το μόνο πράγμα που λατρεύουν είναι η καρέκλα και η με κάθε τρόπο παραμονή τους στην εξουσία σε βάρος βέβαια του λαού μας και συνολικά της πατρίδας μας. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν αντέχουν άλλο τους μαθητευόμενους και λαοπλάνους μάγους της πολιτικής ντροπής. Δεν αντέχουν το εξαμβλωματικό αυτό συνονθύλευμα που αποτελούν η θολοαριστερά του ΣΥΡΙΖΑ με τα ακροδεξιά και ιδιοτελή δεκανίκια της, τους ΑΝΕΛ. Δεν είναι δυνατόν η πατρίδα μας να έχει ηγέτες πολιτικώς νάνους.

Η Ελλάδα μας έχει ανάγκη από ηγέτες οι οποίοι μπορούν να την οδηγήσουν στην αποστολή της η οποία συνοψίζεται επακριβώς στα λόγια του ΓΚΑΙΤΕ: ‘’ Ό,τι είναι ο νους και η καρδιά δια τον άνθρωπο, είναι η ΕΛΛΑΣ διά την ανθρωπότητα.’’

Σχολιάστε