My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ο Λ. Λαζαρίδης για δημοσιεύματα

Σκληρή επίθεση σε “ορισμένους πολιτικούς φορείς, εκδότες αλλά και περιφερειακούς δημοσιογράφους”, χωρίς να κατονομάζει, εξαπέλυσε με δήλωσή του ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Λάζαρος Λαζαρίδης, τονίζοντας ότι ποτέ δεν πρόκρινε κάποιον απ` τους πέντε υποψηφίους του συνδυασμού του κόμματος στο Κιλκίς.

LAZARIDIS_TSIPRASΗ δήλωση:

“Με αφορμή δημοσιεύματα , δελτία τύπου, ανακοινώσεις, «ρεπορτάζ» εφημερίδων θέλω να δηλώσω ότι τα προεκλογικά ψέματα και η λάσπη έχουν κοντά ποδάρια. Στην προσπάθεια ορισμένων πολιτικών φορέων, εκδοτών αλλά και «περιφερειακών» δημοσιογράφων να δημιουργήσουν «είδηση», να εκμεταλλευτούν την δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ, να λασπολογήσουν και να επιτεθούν με ψέματα φτάνουν στα όρια αυτογελιοποίησής τους.

Εγώ προσωπικά ουδέποτε πρόκρινα κανέναν από τους 5 υποψηφίους που έχουμε στο ψηφοδέλτιο μας για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. Με δελτίο τύπου που εκδώσαμε ως νομαρχιακή επιτροπή ενημερώσαμε και για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν αλλά και για τα χαρακτηριστικά που εμείς θέλουμε να έχουν οι υποψήφιοι και μελλοντικοί βουλευτές μας.  Οι γελοιότητες περί αποστολής SMS από εμένα, με σκοπό τον αποκλεισμό κάποιων υποψηφίων μας, ξεπερνάει τα όρια του ψεύδους και της λάσπης και πραγματικά με θλίβει το πόσο χαμηλά θα πέσουν ορισμένοι για να παίξουν προσωπικά τους παιχνίδια. Όσοι κάνουν «ρεπορτάζ» ας διαβάσουν καλά τα επίσημα δελτία τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς για το πώς έγιναν οι διαδικασίες μας και όχι  να στηρίζονται σε πληροφορίες μέσω σπασμένου τηλεφώνου και καλοθελητών παραπληροφοριοδοτών.

Στις 25 Ιανουαρίου έρχεται η ελπίδα και το φώς για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Το φως που τόσο φοβούνται τα ζόμπι και οι βρικόλακες της πολιτικής ζωής του τόπου μας, που οδήγησαν την χώρα στην σημερινή της κατάσταση και από την άλλη το φως που φοβούνται  οι τυφλοπόντικες των ΜΜΕ και της πληρωμένης δημοσιογραφίας που στην προσπάθεια τους να συντηρήσουν όλους όσους τόσα χρόνια τους τάιζαν και τους πλήρωναν, καταπατάνε κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας.”

Σχολιάστε