My Twitter Feed

16 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

…Λατομικες διαβεβαιωσεις σε Παραστατιδη

Την διαβεβαίωση ότι “δεν πρόκειται να υπάρξει καμία δραστηριότητα στις χαρακτηρισμένες ως λατομικές περιοχές, αφού πρώτα δεν υπάρξει η σύμφωνη γνώμη των φορέων του νομού και των τοπικών κοινωνιών”, έδωσε ο αρμόδιος υφυπουργός, Ι. Μανιάτης, στον βουλευτή του νομού μας, Θ. Παραστατίδη. Μάλιστα, η διαβεβαίωση του υφυπουργού ήταν ότι πριν από οποιαδήποτε ενέργεια θα κληθούν οι φορείς του νομού και εκπρόσωποι των πολιτών προκειμένου να εκφράσουν την άποψη τους.

Αυτό προέκειψε σύμφωνα με τον Κιλκισιώτη βουλευτή, έπειτα από συνάντηση που είχε με τον κ. Μανιάτη, εξ αφορμής του θορύβου και των αντιδράσεων που δημιουργήθηκαν σχετικά με την αξιοποίηση των λατομικών περιοχών του νομού. Ο κ. Παραστατίδης  ζήτησε να πληροφορηθεί την διαδικασία που προτίθεται να ακολουθήσει το ΥΠΕΚΑ στις περιοχές αυτές του νομού Κιλκίς, μ` αποτέλεσμα να λάβει τις ανωτέρω διαβεβαιώσεις.

 

                                                                                                Ερώτηση

Ο κ. Παραστατίδης συνυπέγραψε ερώτηση που κατατέθηκε προς τους υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης, έπειτα από πρωτοβουλία  της βουλευτού, Λούκας Κατσέλη, σχετικά με την ενεργοποίηση των διαδικασιών τεκμηρίωσης των ενδοομιλικών συναλλαγών επιχειρήσεων, για την διασφάλιση των φορολογικών εσόδων και την συγκράτηση των τιμών και των πραγματικών εισοδημάτων.

Σχολιάστε