My Twitter Feed

18 Μαΐου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο γραμματέας ΠΑΣΟΚ στο νομό -

Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Εκλογική επιτροπή και μήνυμα -

Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κόντρα δήμου με διευθύντρια ΔΕ -

Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Παππάς: Επικίνδυνη μετεστέγαση -

Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Επίσκεψη Κασσελάκη στο Κιλκίς -

Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Έντονο προεκλογικό τριήμερο -

Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κιλκίς: Αλληλεγγύη στη Παλαιστίνη -

Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

24ωρη απεργία στα νοσοκομεία -

Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

ΛΑΣΥ: Οι υποψήφιοι στη Κ. Μακεδονία

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι της ΠΕ Κιλκίς με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, καθώς και τα σύντομα βιογραφικά τους, έχουν ως εξής:

Αθανασιάδης Θεόδωρος, 47 ετών, υπάλληλος της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Κιλκίς. Μέλος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ ΤΚΜ, μέλος ΝΕ ΤΕΕ Κιλκίς, μέλος του ΔΣ Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς – Παιονίας, μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Κιλκίς.

Τεμεκενίδου Παρθένα – Μέμα, 65 ετών, συνταξιούχος ΟΑΕΔ. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και διετέλεσε πρόεδρος του Κέντρου Έρευνας Γυναικείων θεμάτων και της Κίνησης Γυναικών Παντελεήμονα. Μέλος του Ελληνικού Φεμινιστικού Δικτύου “Τελέσιλλα” και της Αδέσμευτης Κίνησης Γυναικών. Υπήρξε συνδικαλίστρια όλα τα χρόνια του εργασιακού της βίου. Σπούδασε Εφαρμοσμένη Αγροοικολογία. Είναι μέλος της θεατρικής ομάδας “Πόλις” στο Κιλκίς.

Φαχουρίδης Γιάννης, 62 ετών, αρχιτέκτονας μηχανικός, ελεύθερος επαγγελματίας. Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Κιλκίς από το 2002, επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης”. Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών νόμου Κιλκίς. Σήμερα είναι πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ν. Κιλκίς και εκλεγμένος στην αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων.

Χαλίτσιος Κωνσταντινος, 70 ετών, φαρμακοποιός. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς από το 1986 έως το 1990. Επίσης Νομαρχιακός Σύμβουλος Κιλκίς την τετραετία 2006 – 2010. Υπήρξε επί σειρά εκλογικών αναμετρήσεων,  υποψήφιος νομάρχης και υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς καθώς και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο νομό σε πολλές εκλογικές αναμετρήσεις.

Χατζή Ειρήνη, 45 ετών. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κ. Μακεδονίας και Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ. Επικεφαλής του Τμήματος για την Ισοτιμία και Χειραφέτηση των γυναικών της Ε.Π. Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Αγρότισσα, παραγωγός. Μέλος του ΔΣ Σωματείου Λαϊκών Αγορών Κιλκίς. Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου γυναικών Κιλκίς καθώς και του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας – ΟΓΕ.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΚΕ αναφέρονται τα εξής:

“Η ενίσχυση του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές σε ψήφους, ποσοστά και βουλευτές, με σημαντική άνοδο στις εργατικές – λαϊκές γειτονιές πανελλαδικά είναι το ελπιδοφόρο μήνυμα για τον εργαζόμενο λαό και τα παιδιά του!

Τώρα, στις εκλογές στις 8 Οκτωβρίου έχουμε μια ευκαιρία.

Αυτό το βήμα να συνεχιστεί . Να γίνει το επόμενο !

Να ενισχυθούν σημαντικά τα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης” παντού!

Στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με υποψήφιο τον Σωτήρη Αβραμόπουλο.

Στο Δήμο Κιλκίς, με υποψήφιο τον Κώστα Τσαουσίδη, στον Δήμο Παιονίας με υποψήφιο τον Τάσο Βασιλακάκη.

Πιο πολλοί κομμουνιστές και αγωνιστές εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση, σημαίνει περισσότερες φωνές υπεράσπισης για το λαό μας.

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε όλες τις περιφερειακές ενότητες και στο Κιλκίς, το ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στελεχώνεται από ανθρώπους αγωνιστές, με προσφορά, με αξίες και ιδανικά που δεν έχουν δεσμεύσεις σε συμφέροντα.

Από εργαζομένους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, εργάτες και υπάλληλους, εκπαιδευτικούς, υγειονομικούς, μισθωτούς και αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες, καθηγητές Πανεπιστημίου, μικρούς επαγγελματίες και αγρότες, φοιτητές, ανθρώπους των Τεχνών, του Αθλητισμού.

Οι υποψήφιοι από την ΠΕ Κιλκίς, είναι γνωστοί αγωνιστές και αγωνίστριες, που βρίσκονται αταλάντευτα χρόνια τώρα, στην πρώτη γραμμή του αγώνα και των διεκδικήσεων, απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική, για τη βελτίωση της ζωής της κοινωνικής πλειοψηφίας σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.”

Βιογραφικό του επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Κεντρικής Μακεδονίας, Σωτήρη Αβραμόπουλου:

Είναι μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της Οργάνωσης Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από το 2019.

42 χρόνων (γεννημένος το 1981), κατοικεί στη Θεσσαλονίκη.

Είναι πολιτικός μηχανικός, απόφοιτος του αντίστοιχου Τμήματος του ΑΠΘ και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) του προγράμματος «Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμικές Κατασκευές» του ΕΑΠ.

Δραστηριοποιήθηκε από μικρή ηλικία στο μαθητικό και φοιτητικό κίνημα και στη συνέχεια στο κίνημα των μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων μηχανικών.

Έχει διατελέσει μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ (Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας) σε προηγούμενη θητεία.Βιογραφικά υποψηφίων περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Σχολιάστε