My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Λαπορδας: Να παραιτηθει οποιος παει σε καζινο!

Την επόμενη φορά που συνεργάτες του δημάρχου Παιονίας, Θ. Λαπόρδα, επισκευτούν καζίνο στη FYROM, θα πρέπει να υποβάλουν την παραίτησή τους για να τον διευκολύνουν! Αυτό το εντυπωσιακό μήνυμα έστειλε ο κ. Λαπόρδας κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Εμπορικού Συλλόγου Πολυκάστρου, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 22 Ιανουαρίου, στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς  Πολυκάστρου.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Λαπόρδας είχε ξεκινήσει ο ίδιος τον περασμένο Μάιο καμπάνια στήριξης της τοπικής αγοράς με διανομή σχετικών φυλλαδίων στον μεθοριακό σταθμό των Ευζώνων.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Παιονίας κάλεσε τον Εμπορικό Σύλλογο αλλά και τους αρμόδιους φορείς που εποπτεύουν την πάταξη του παραεμπορίου, να συνεργαστούν με τον δήμο και να καταθέσουν προτάσεις, τις οποίες θα στηρίξει ο ίδιος για να ενισχυθεί η τοπική αγορά.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης  Χρ.Γκουντενούδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Π. Τονικίδης και ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου κ. Φιλλιπίδης. Παραβρέθηκαν επίσης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γουμένισσας, Αθ. Τραχανίδης, εκπρόσωποι του Εμπορικού συλλόγου Αξιούπολης, οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων, Αθ. Λιάρτση, Χρ. Δραγανίδης και Ακ.Οργαντζής κα.

Να σημειωθεί ότι το “φλουρί” έπεσε στην κ. Λιάρτση, στην οποία όλοι ευχήθηκαν να εκλεγεί και βουλευτής, καθώς είναι έκδηλο το ενδιαφέρον της για κάθοδο στις επικείμενες εθνικές εκλογές!

Σχολιάστε