My Twitter Feed

29 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

ΛΑΕ: Ανυπότακτη αριστερά σε ΕΕ

Με μια συνέντευξη τύπου τριών υποψηφίων ευρωβουλευτών της, η Λαϊκή Ενότητα (ΛΑΕ) παρουσίασε χθες Πέμπτη σε ξενοδοχείο της πόλης του Κιλκίς τις θέσεις της ενόψει των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου.

Στη συνέντευξη, η πρώην βουλευτής Λίτσα Αμμανατίδου και τα στελέχη του κόμματος Άλκης Αντωνιάδης και Σήφης Παπαδόπουλος, παρέθεσαν πλευρές του προγράμματος της ΛΑΕ – Μέτωπο Ανατροπής, παρουσία των τοπικών στελεχών του κόμματος, Χρήστου Μπίμπαση, Τάσου Κουλίνα και Γιάννη Λιαρετίδη.

Προηγούμενα το κλιμάκιο επισκέφτηκε το Πολύκαστρο, ενώ στη πόλη του Κιλκίς περιόδευσε σε Εφορία και οργανισμούς, ενώ είχε και επαφές με πολίτες στα πλαίσια της εκλαΐκευσης των θέσεων του κόμματος.

Στη συνέντευξη, η κ. Αμμανατίδου έκανε λόγο για αναγκαιότητα συγκρότησης ενός μετώπου της ανυπότακτης αριστεράς στην Ευρώπη, τονίζοντας ότι η Ε.Ε. δεν αλλάζει και γι` αυτό πρέπει να ανατραπεί.

Τονίζοντας ότι πρέπει να αντισταθούμε στις συνθήκες όπως αυτές του Μάαστριχτ και της Λισαβόνας, υπογράμμισε ότι άμεσος στόχος θα πρέπει να είναι οι αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών.

Αναφερόμενη στο νομό Κιλκίς, η κ. Αμμανατίδου μίλησε για «κουφάρια βιομηχανίας» και πτωτική πορεία της αγροτικής παραγωγής λόγω της ΚΑΠ και της πολιτικής που ακολουθούν οι ελληνικές κυβερνήσεις.

Από τη πλευρά του ο κ. Αντωνιάδης έκανε λόγο για πρωτόγνωρες εξελίξεις και κρίσιμη κατάσταση στην Ευρώπη, που έχουν επιφέρει την αγανάκτηση στους λαούς.

Τονίζοντας ότι στις εκλογές θα αποτυπωθούν τώρα πια οι νέοι πολιτικοί συσχετισμοί, υπογράμμισε ότι οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση θα είναι αναγκασμένη να συνεχίσει να αποδέχεται τις επιταγές των Βρυξελλών σε μεγάλα και μικρά θέματα. «Ακόμα και αν χρειάζεται κάτι το γήπεδο του Κιλκισιακού, θα πρέπει η όποια παρέμβαση να τύχει της έγκρισης του διευθυντηρίου», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο κ. Παπαδόπουλος εστίασε σε θέματα προστασίας του Περιβάλλοντος δίνοντας έμφαση στη διαχείριση των υδάτων και κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον Αξιό ποταμό.

Δείτε βίντεο της GnomiWebTV από τη συνέντευξη:

Σχολιάστε