My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Λήψη μέτρων ζητά ο Σιωνίδης

Παρά τη συνεχιζόμενη πανδημία, δημότες της Παιονίας πραγματοποιούν ολιγόωρες  επισκέψεις στο γειτονικό Δήμο Γευγελής, προφανώς για βενζίνη, καζίνο, ψώνια ή κάτι άλλο!

Ωστόσο, η επιστροφή τους γίνεται χωρίς κανένα υγειονομικό έλεγχο, την στιγμή που στη γείτονα χώρα η πανδημία είναι σε έξαρση.

Αυτό το τελευταίο έκανε το δήμαρχο, Κώστα Σιωνίδη, να στείλει τη περασμένη Δευτέρα 6 Ιουλίου στον υφυπουργό  Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, επιστολή ζητώντας τη λήψη ελεγκτικών μέτρων για τον κορονοϊό, στον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων.

Για μετανάστες

Εξ` άλλου, με επιστολή του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο κ. Σιωνίδης ζητά τη λήψη επιπλέον μέτρων λόγω έξαρσης των μετακινήσεων μεταναστών, προς και από τα σύνορα από πεζοπόρες ομάδες ή μέσω τρένων.

Στην επιστολή του, ο δήμαρχος Παιονίας κάνει λόγο για «αίσθημα ανασφάλειας» που δημιουργείται στους κατοίκους και ειδικά στην πόλη του Πολυκάστρου, καθώς και για «ομοιότητα  της τωρινής κατάστασης  με την περίοδο που δημιουργήθηκε το φαινόμενο της Ειδομένης το 2015».

Σχολιάστε