My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Λήξη σεζόν γι`Αλέξανδρο Κιλκίς

alexandros-kilkis1Το τελευταίο για φέτος ραντεβού  έδωσαν οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς στις εγκαταστάσεις της, την Κυριακή 7 Ιουνίου, τιμώντας έτσι και την μνήμη του παλιού αθλητού τους Ανέστη Παπαδόπουλου.

Στην τελετή παρευρέθηκε  η Ακαδημία του πρώην άσσου του Άρη και της Εθνικής ομάδας, Ντίνου Κούη, αλλά και ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Κιλκίς, Χατζηαποστόλου Βασίλειος και Πάταρας Κων/νος, που τίμησαν έτσι με την παρουσία τους την Ακαδημία αλλά και τον πατέρα του Ανέστη Παπαδόπουλου.

Κατά την τελετή λήξης βραβεύτηκαν οι παίκτες της παιδικής ομάδας ποδοσφαίρου που κατέκτησαν το παιδικό πρωτάθλημα αλλά και οι προπαίδες που τέλειωσαν αήττητοι και χωρίς ισοπαλία το δικό τους πρωτάθλημα της ΕΠΣΚιλκίς. Σε όλους τους αθλητές μοιράστηκαν αναμνηστικά διπλώματα αλλά και ημερολόγια για να θυμούνται την καθόλα επιτυχημένη χρονιά τους στην Ακαδημία.

alexandros-kilkis2Ακολούθησαν φιλικά παιχνίδια με την Ακαδημία Ντίνος Κούης από babiniμέχρι και τα τζούνιορς και όλοι μαζί μετά χάρηκαν με μουσική και διασκέδαση την πισίνα και τον νέο παιδότοπο του Αθλητικού Κέντρου.

Η Ακαδημία ανακοίνωσε την καινοτόμο λειτουργία θερινών τμημάτων ποδοσφαίρου για όλους τους αθλητές της  αλλά και για παιδιά εκτός Ακαδημίας και για όσους επιθυμούν personal training. Επίσης εισάγεται μία καινοτόμος προσπάθεια του αθλητικού Κέντρου Alexandros Sports Center, για ίδρυση και λειτουργία θερινών camp ποδοσφαίρου, κολύμβησης, βόλεϊ, εικαστικών-θεατρικών θεμάτων, μουσικοκινητικής και κυκλοφοριακής αγωγής αλλά και Γυμναστικής aerobic και zuba κ.α για την τρίμηνη απασχόληση παιδιών από 4-10 ετών από το πρωί μέχρι το απόγευμα (16.00).

Όλοι οι μικροί αθλητές ανανέωσαν το ραντεβού τους (για όσους δεν θα ασχοληθούν το καλοκαίρι με τις παραπάνω δραστηριότητες) για το τέλος Αυγούστου με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Σχολιάστε