My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Κ. Γιαννοπουλος: Δεν κατεβαινω

Με δήλωσή του, ο Κώστας Γιαννόπουλος ενημερώνει τους Κιλκισιώτες ότι αρνήθηκε για προσωπικούς λόγους πρόταση του Αντ. Σαμαρά να είναι υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς. Παράλληλα διαβεβαιώνει ότι θα στρατευτεί “στον αγώνα της ΝΔ και του προέδρου της για την αυτοδυναμία”. Η δήλωση έχει ως εξής:

Θα ήθελα να ενημερώσω τους πολίτες του Νομού Κιλκίς ότι δεν αποδέχτηκα τελικά την ιδιαιτέρως τιμητική πρόταση που μου έγινε από τον πρόεδρο της ΝΔ κύριο Αντώνη Σαμαρά να συμμετάσχω ως υποψήφιος βουλευτής του νομού Κιλκίς στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Την πρόταση μου μετέφερε σε συνάντηση που είχαμε την προηγούμενη Πέμπτη στα γραφεία της ΝΔ ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής κύριος Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν αυτήν την στιγμή την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο. Θέλω να τονίσω ότι θα στρατευτώ στον αγώνα της ΝΔ και του προέδρου της για την αυτοδυναμία και θα ήθελα να καλέσω όλους τους νεοδημοκράτες και τις νεοδημοκράτισσες να κάνουν το ίδιο προκειμένου να δώσουν την δύναμη στον Αντώνη Σαμαρά να εφαρμόσει το πρόγραμμα του για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους αυτούς, που από κάθε σημείο του Νομού Κιλκίς από την στιγμή της αναγγελίας της πιθανής υποψηφιότητας μου, εξέφρασαν την στήριξη τους προς το πρόσωπο μου. Η στάση αυτή του κόσμου με συγκίνησε και μου δίνει κουράγιο να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο την ενασχόληση μου με τα κοινά. Θέλω να υποσχεθώ σε όλους ότι θα προσπαθώ με κάθε τρόπο για το καλό του τόπου μας και του καθένα ξεχωριστά.”

Σχολιάστε