My Twitter Feed

20 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Κόντρες για το Επιχειρησιακό του Δήμου Κιλκίς

Το νέο Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου Κιλκίς αποτέλεσε κύριο θέμα συζήτησης στη “διπλή” συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε απόψε. “Διπλή¨, επειδή το θέμα αυτό αποτέλεσε, τυπικά, ζήτημα μιας ξεχωριστής, υποτίθεται, συνεδρίασης (έτσι το θέλει η σχετική νομοθεσία), ενώ όλα τ` άλλα θέματα που συζητήθηκαν εντάχθηκαν σε δεύτερη συνεδρίαση!

Πέρα απ` τους τύπους, είχαμε τις συνήθεις συγκρούσεις συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, με την πρώτη να υποστηρίζει ότι έγινε το καλύτερο δυνατό στην εκπόνηση του Επιχειρηματικού Σχεδίου, και με την δεύτερη να υπογραμμίζει ότι η Δημοτική Αρχή συνέταξε ένα τυπικό Σχέδιο, που κατά βάση δεν το πιστεύει.

Να σημειωθεί ότι απ` την συνεδρίαση απουσίαζαν όλοι σχεδόν οι πρόεδροι των δημοτικών ενοτήτων, πλην αυτής του Κιλκίς (Β. Ποζιδου). Ταυτόχρονα, κανείς απ` τους φορείς του δήμου δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση να καταθέσει τις προτάσεις του, με την μειοψηφία να ψέγει γι` αυτό την Δημοτική Αρχή. Κι όλα αυτά, για ένα πρόγραμμα που υποτίθεται πως πρέπει ν` αποτελεί πυξίδα για την αναπτυξιακή πορεία του δήμου.

Όμως, ποια “αναπτυξιακή πορεία” όταν ο ίδιος ο δήμαρχος λέει στην συνεδρίαση ότι “δεν ξέρουμε αν σε δυό μήνες θα υπάρχει και πώς θα υπάρχει Ελλάδα”; Για να συμπληρώσει ο κ. Μπαλάσκας ότι το Σχέδιο δεν είναι θέσφατο αλλά μπορεί να τροποποιηθεί στην πορεία.

Τελικά το νέο Επιχειρησιακό υπερψηφίστηκε απ` την συμπολίτευση και την μείζονα μειοψηφία, με την δεύτερη να δηλώνει δια του επικεφαλής της, Δ. Τερζίδη, ότι το αποδέχεται μόνο ως πλαίσιο διαλόγου. Αντίθετα, η παράταξη Αφεντουλίδη δήλωσε “παρών”, ενώ καταψήφισαν οι δυο σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Σχολιάστε