My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Κόντρα ΠΑΣΟΚ με “Ώρα Αποφάσεων”

“Σε μια στιγμή που η χώρα και οι πολίτες χρειάζονται όσο ποτέ άλλοτε πνεύμα δημιουργικής ανατροπής και ενότητας, πιστεύουμε ότι τα υβριστικά σχόλια πανικού ανώνυμων κύκλων για την πρότασή μας δεν εκφράζουν το ΠΑΣΟΚ.”

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του της πολιτικής πρωτοβουλίας “Ώρα Αποφάσεων”, στην οποία μεταξύ άλλων μετέχει κι ο πρώην υπουργός, Γιώργος Φλωρίδης.

Στην ανακοίνωση τονίζονται και τα εξής:

“Εμείς αναλάβαμε την ευθύνη και καταθέσαμε μία ολοκληρωμένη πρόταση, δημόσια και καθαρά. Δεν χωρίσαμε τα κόμματα και τους φορείς σε προσκαλούντες και προσκαλούμενους. Να συνδιαμορφώσουμε επιθυμούμε.

Επίσης δεν θέσαμε ως εναρκτήρια προϋπόθεση τη διάλυση κομμάτων όπως τελείως παραπλανητικά και ψευδώς ισχυρίζονται οι δήθεν ανώνυμοι κύκλοι. Θέσαμε ζήτημα παύσης της πολιτικής τους λειτουργίας ως αυτονόητη και λογική κατάληξη ΜΕΤΑ τη δημιουργία του Νέου Ενωμένου Προοδευτικού Κινήματος.

Θα ήταν σκόπιμο να ξαναδιαβάσουν ψύχραιμα την πρότασή μας με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της χώρας και των προοδευτικών πολιτών κι όχι το άγχος για τη διατήρηση προσωπικών ρόλων.

Εμείς θα αναμένουμε τις επίσημες απαντήσεις των οργάνων των κομμάτων και των σχηματισμών”.

Η αντιπαράθεση ανάμεσα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη και την «Ώρα Αποφάσεων» ξέσπασε μετά την επιστολή που έστειλαν τα ιδρυτικά μέλη της πρωτοβουλίας στα κόμματα της Κεντροαριστεράς.

Η επιστολή πήγε στις ηγεσίες των κομμάτων ΠαΣοΚ – Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ποτάμι, ΚΙΔΗΣΟ, ΔΗΜΑΡ, Δημοκρατική Ευθύνη, Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία, ΜΕΤΑρρυθμιστές της Αριστεράς, και περιελάμβανε τις επτά θέσεις της πρωτοβουλίας για τη δημιουργία του νέου φορέα, όπως τις παρουσίασαν στην Πάτρα.

Στην επιστολή αντέδρασε η Δημοκρατική Συμπαράταξη με ένα οξύτατο σχόλιο, χαρακτηρίζοντας τα μέλη της «Ωρα Αποφάσεων», ως «‘προσωπικότητες’ χωρίς κοινωνική αναφορά», που «πέραν του ότι αγγίζουν τα όρια της γραφικότητας και της θρασύτητας είναι απαράδεκτες, ελιτίστικες και διασπαστικές», ενώ “θέτουν όρους και προϋποθέσεις άμεσης διάλυσης των κομμάτων”!

Σχολιάστε