My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Κόκκινη γραμμή” από Επιμελητήρια

eve-kilkis-580x435Η υποχρέωση των επιχειρήσεων να εγγράφονται σ` αυτά.

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η τακτική συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου Κιλκίς, στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτηρίου του.

 Στο ξεκίνημα της συνεδρίασης, ο πρόεδρος Παύλος Τονικίδης ενημέρωσε αναλυτικά τα μέλη του ΔΣ για τις δράσεις που αναπτύχθηκαν απ` τον φορέα το προηγούμενο χρονικό διάστημα, καθώς και για τ` αποτελέσματα των επαφών μ` εκπροσώπους φορέων, υπηρεσιών και παραγόντων του νομού.

 Στη συνέχεια έγινε συζήτηση για ένα απ` τα πιο σημαντικά θέματα που απασχολούν τα επιμελητήρια και αφορούν την ύπαρξη του ίδιου του θεσμού. Ο λόγος, για την άρση της υποχρέωσης των επιχειρήσεων να εγγράφονται υποχρεωτικά στα επιμελητήρια. Θέμα, για το οποίο τονίστηκε ότι η υποχρεωτική εγγραφή, η ύπαρξη ενός μόνο εμποροβιομηχανικού επιμελητηρίου ανά νομό και η διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των Επιμελητηρίων, αποτελούν την «κόκκινη γραμμή» πίσω απ` την οποία δεν πρόκειται να υπάρξει καμιά υποχώρηση.

 Ένα επίσης σημαντικό θέμα, ιδιαίτερα για το νομό μας, που συζητήθηκε στη συνεδρίαση ήταν αυτό του Φεστιβάλ με τίτλο «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ», που θα πραγματοποιηθεί στα δυο Κλειστά Γυμναστήρια του Κιλκίς, στις 30-31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου.

 Στη συζήτηση τονίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι θα προσκληθούν στο Φεστιβάλ, με εξαιρετικά φθηνό αντίτιμο για τα περίπτερα, όλες οι επιχειρήσεις του νομού Κιλκίς, καθώς και όμορων νομών κι όχι μόνο. Στόχος θα είναι η προβολή σε πανελλήνιο επίπεδο των τοπικών μας  προϊόντων, σε συνδυασμό με την πώλησή τους, η οποία αναμένεται να συμβάλει στην αύξηση της ρευστότητας των επιχειρήσεων.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκε ο τρόπος διοργάνωσης της εκδήλωσης βράβευσης επιχειρήσεων του νομού, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Φθινόπωρο στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων απ` την απελευθέρωση της πόλης του Κιλκίς.

Το μέλος του Δ.Σ. Σταύρος Χατζηγεωργιάδης ζήτησε από τον πρόεδρο στο επόμενο συμβούλιο να συζητήσουν με θέμα ημερησίας διάταξης τις δυνατότητες χρηματοδότησης επιχειρήσεων από το ΕΤΕΑΝ.

Επίσης συστάθηκε επιτροπή από μέλη του Δ.Σ. που θα οργανώσουν την παρουσία του Επιμελητηρίου στην έκθεση, τα οποία είναι: Πέτρος Καρβουνίδης, Παναγιώτης Αμοιρίδης, Σωτήρης Τσέτος , Ανέστης Κωστίδης, Σταύρος Χατζηγεωργιάδης, Νικος Γελπασίδης, Κώστας Χαρτοματσίδης.

Σχολιάστε