My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Κυριακίδης: Έργο πνοής το Αέριο

Η πόλη του Κιλκίς έχει επιλεγεί μαζί με άλλες δύο πρωτεύουσες νομών της Κεντρικής Μακεδονίας, τις Σέρρες και την Κατερίνη, για τη σύνδεση οικιών και εμπορικών καταστημάτων με φυσικό αέριο.

Αυτό επισημαίνει ο δήμαρχος, Δημήτρης Κυριακίδης, σε δήλωσή του με αφορμή την ένταξη του Κιλκίς στον προγραμματισμό της ΔΕΔΑ για την ανάπτυξη δικτύων φυσικού αερίου.

«Η συμφωνία –πλαίσιο της ΔΕΔΑ για την τροφοδότηση της πόλης μας με φυσικό αέριο αποτελεί μια πολύ θετική εξέλιξη μετά από πολλά χρόνια ατυχιών με άγονους διαγωνισμούς για την κατασκευή εσωτερικού  δικτύου και την εκμετάλλευση του φυσικού αερίου», τονίζει ο κ. Κυριακίδης στη δήλωσή του, προσθέτοντας:

«Η ανάδειξη του αναδόχου μέσα στο φθινόπωρο σηματοδοτεί ουσιαστικά την επανεκκίνηση ενός έργου πνοής με σημαντικές ωφέλειες στην τοπική οικονομία και στην ποιότητα της ζωής μας, δοθέντος ότι το φυσικό αέριο είναι μια καθαρή, ασφαλής και οικονομική πηγή ενέργειας που αξιοποιείται ευρέως για οικιακή και βιομηχανική χρήση στην Πατρίδα μας και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Σε κάθε περίπτωση θα παρακολουθούμε στενά τα επόμενα βήματα της ενεργειακής πολιτικής στον τόπο μας τόσο ως προς την εγκατάσταση του φυσικού αερίου σε οικιακές και εμπορικές καταναλώσεις, που διαθέτουν ήδη υποδομή φυσικού αερίου, όσο και ως προς την ανάπτυξη νέων δικτύων και συνδέσεων σε όλη την πόλη του Κιλκίς. Το φυσικό αέριο είναι ένα δημόσιο αγαθό το οποίο δεν πρέπει να στερηθεί κανείς».

Σχολιάστε