My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κουίκ: Επικίνδυνος ο Σαμαράς

«Ο αριστεροφοβικός Σαμαράς, που είναι σε ένα κόμμα που υποτίθεται ότι σέβεται την ελεύθερη οικονομία και την ιδιωτική πρωτοβουλία, όπως και το δικαίωμα της ιδιοκτησίας, είναι αυτός που έστειλε στην ανεργία ενάμιση εκατομμύριο ιδιωτικούς υπάλληλους, που «κατέβασε» τα ρολά σε εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και που έστειλε στους πλειστηριασμούς το «κεραμίδι» δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών μας.

kouik-anexartitoi

Απ` την επίσκεψη του Τ. Κουίκ στο Κιλκίς

Είναι επικίνδυνος και πρέπει να φύγει μαζί με τους μνημονιακούς ομοίους του, Ευάγγελο Βενιζέλο και Γιώργο Παπανδρέου. Στην παρέα τους δεν εξαιρώ και το συστημικό ΠΟΤΑΜΙ, που «κατεβάζει» πολλά «θολά νερά» αγνοώντας ακόμη και την λέξη Έθνος».

Αυτό τόνισε σε συνεντεύξεις και σε ομιλίες του ο Εκπρόσωπος και υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, περιοδεύοντας αυτό το διήμερο σε Κιλκίς, Σέρρες, Δράμα και Καβάλα. Περιοδεία που ολοκληρώνεται σήμερα (16.01.15) το απόγευμα.

Στα πλαίσια των επισκέψεων του στους τέσσερις νομούς έδωσε ιδιαίτερη έμφαση και στο αγροτικό πρόγραμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με τις εξής δεσμεύσεις, που θα μπουν εκ μέρους του Κινήματος στην όποια προγραμματική συμφωνία σε μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, η οποία είναι αναγκαίο να ενώσει όλους τους Έλληνες, δίνοντας ρεαλιστικές λύσεις για την ελληνική οικονομία και την κάθε ελληνική οικογένεια ξεχωριστά:

«Δεσμευόμαστε, ότι οι αγρότες θα έχουν πέντε χρόνια αφορολόγητο πετρέλαιο, έναν απόλυτα χαμηλό ΦΠΑ στα λιπάσματα και τα φάρμακα και ρύθμιση των χρεών τους και πολύ περισσότερο εκείνων που έχουν μείνει στην «κακή» ΑΤΕ», τόνισε ο Τέρενς Κουίκ, προσθέτοντας ειδικότερα για την ΕΒΖ τα εξής:

«Την ΕΒΖ που «έχτισε» στις Σέρρες ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, αλλά που την στήριξε με τα εργοστάσια της σε πολλά σημεία της Ελλάδας, ήρθε και αυτά να τα γκρεμίσει ο Σαμαράς με τους πράσινους συνεταίρους του, υπακούοντας τυφλά στις εντολές της Τρόικας, δημιουργώντας νέες στρατιές ανέργων κι εξοντώνοντας τους χιλιάδες τευτλοπαραγωγούς. Η ΕΒΖ μετά τις εκλογές, θα μπει και πάλι στο πρόγραμμα να λειτουργήσει σε ελληνικά χέρια, χωρίς να αποκλείουμε και τον στρατηγικό συνεταίρο – επενδυτή, αρκεί να σεβαστεί την ελληνική ζάχαρη σε όλη την αλυσίδα της επεξεργασίας της, όπως γινόταν μέχρι πριν ενσκήψει ο εφιάλτης των μνημονίων».

Δελτίο τύπου από ΑΝΕΛ

Σχολιάστε