My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Κορομηλιά: Τέλος στην ανησυχία

Δυο Ρουμάνοι ακροβάτες και έξι Ιταλοί έχουν εγκλωβιστεί στη Κορομηλιά λόγω του κορονοϊού, αλλά όπως εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, ο οποίος τους επισκέφθηκε, «δεν πρόκειται για άτομα τα οποία έχουν έρθει τώρα από το εξωτερικό».

Έτσι έδωσε τέλος στην ανησυχία που επικράτησε κατ` αρχάς στους κατοίκους του χωριού όταν είδαν τα οχήματα των ακροβατών να φέρουν ιταλικές πινακίδες.

Όπως εξήγησε ο κ. Κυριακίδης, τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα των ακροβατών βρισκόταν στην Ελλάδα και έδινε παραστάσεις σε διάφορες περιοχές. Μάλιστα, στις 10 Μαρτίου, ύστερα από έλεγχο που διενήργησαν οι αστυνομικές αρχές, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν στην Άρτα, όπου έδωσε παράσταση.

Όταν τέθηκαν σε εφαρμογή τα περιοριστικά μέτρα, η ομάδα των ακροβατών προσπάθησε να επιστρέψει στη Ρουμανία, φτάνοντας όμως στον Προμαχώνα βρήκαν κλειστά τα σύνορα της Βουλγαρίας και αναζήτησαν προσωρινή λύση για να μείνουν κάπου.

Τελικά, κατάφεραν να εντοπίσουν έναν ιδιώτη, ο οποίος τους παραχώρησε οικόπεδο στη Κορομηλιά για να σταθμεύσουν τα τροχόσπιτά τους.

Ο δήμαρχος Κιλκίς ανέφερε ακόμα ότι είχε επικοινωνία με τις ρουμανικές διπλωματικές αρχές για το θέμα, ενώ η αστυνομία έχει εφοδιάσει με έντυπα τους ακροβάτες για τις απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις τους. Επίσης, υπήρξε συμφωνία με σούπερ μάρκετ του Κιλκίς, προκειμένου να τους μεταφέρει τρόφιμα.

Σχολιάστε