My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Κοπή πίτας στον Οίκο Ευγηρίας Κιλκίς

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτά τους έκοψαν οι εργαζόμενοι του Παραρτήματος Κιλκίς (πρώην Οίκος Ευγηρίας Κιλκίς), του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Κ.Μ.), το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου 2018, σε οικογενειακό κέντρο στο Μεταλλικό Κιλκίς.

Στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας των εργαζομένων του Παραρτήματος Κιλκίς, παραβρέθηκε η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Συλβάνα Καρασαββίδου, η οποία στο σύντομο χαιρετισμό της, τόνισε πως οι εργαζόμενοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές βρίσκονται στο πλάι των περιθαλπομένων για να τους προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Στη συνέχεια έγινε η κοπή της βασιλόπιτας από την πρόεδρο του σωματείου Εργαζομένων του Παραρτήματος Κιλκίς κ. Ευθυμία Παρασκευαΐδου, παρουσία της προϊσταμένης του Παραρτήματος κ. Δήμητρας Μαυροφρύδου και εργαζομένων.

Στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας παραβρέθηκε επίσης και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων των Παραρτημάτων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Κ.Μ.) κ. Νικόλαος Γεωργιάδης.

Σχολιάστε