My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Κοινοποίηση αρχών από Σ. Καζαντζίδη

Συνεχίζει την επαφή του με τους δημότες ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης, είτε με προσωπικές συναντήσεις είτε με κοινοποίηση των βασικών σημείων του προγράμματος του συνδυασμού του.

Στα πλαίσια αυτά ξεκίνησε και η διανομή φυλλαδίου σ` όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, προκειμένου οι δημότες να έλθουν σε μια πρώτη επαφή με στοιχεία που χαρακτηρίζουν το ιδιαίτερο στίγμα της υποψηφιότητας και του οράματός του για το μέλλον του Δήμου Κιλκίς.

Συγκεκριμένα, με το φυλλάδιο μπορεί ο δημότης να ενημερωθεί για το βιογραφικό του κ. Καζαντζίδη, πλαισιωμένο με στιγμιότυπα από συναντήσεις του με σημαίνοντα πρόσωπα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου, καθώς και να δει μια πρώτη κωδικοποίηση της στοχοθεσίας του για τον Δήμο μας.

Σ` όλες αυτές τις επαφές του, ο κ. Καζαντζίδης υπογραμμίζει το κεντρικό σύνθημα του συνδυασμού του, που είναι το «ΚΙΛΚΙΣ: ΙΣΧΥΡΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ», τονίζοντας έτσι ότι το βλέμμα είναι στραμμένο στο μέλλον του Δήμου και στις προοπτικές του και όχι στο παρελθόν και στις άγονες αντιπαραθέσεις

Παράλληλα, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς δίνει έμφαση στο κεντρικό χαρακτηριστικό της υποψηφιότητάς του, που είναι οι ισχυρές σχέσεις του με την κεντρική πολιτική σκηνή και εξουσία, γεγονός που του παρέχει τη δυνατότητα ως αυριανός δήμαρχος να δώσει λύσεις σε μεγάλα προβλήματα του δήμου και να υλοποιήσει στρατηγικούς στόχους που θα τεθούν από τον ίδιο και τον συνδυασμό του.

Το σύνθημα «Μαζί Μπορούμε», που κυριαρχεί επίσης στο ενημερωτικό φυλλάδιο που διανέμεται, είναι χαρακτηριστικό για την αντίληψη που διακρίνει την υποψηφιότητα του κ. Καζαντζίδη όσον αφορά τον τρόπο επίτευξης των υψηλών στόχων που τίθενται για τον Δήμο Κιλκίς.

Σχολιάστε