My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κοινή καταγγελία υποψηφίων

Με κοινή δήλωσή τους, οι άλλοι τέσσερις υποψήφιοι βουλευτές Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλουν την επίθεση στο ΙΧ της συνυποψήφιάς τους, Ειρήνης Αγαθοπούλου, προς την οποία εκφράζουν την αλληλεγγύη τους, δηλώνοντας ότι είναι “μια γροθιά απέναντι στο παλιό που φεύγει και αντιστέκεται πανικόβλητο”.

agathopoulou-ixΟι υποψήφιοι βουλευτές Βλάσης Αγτζίδης, Θόδωρος Παραστατίδης, Γιώργος Πεχλιβανίδης και Σοφία Ψαρρά, υπογραμμίζουν ότι η επίθεση ήλθε πριν προλάβει “να σβήσει ο απόηχος των προχθεσινών εμπρηστικών δηλώσεων Βορίδη”.

Η κοινή ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Δεν πρόλαβε να σβήσει ο απόηχος των προχθεσινών εμπρηστικών δηλώσεων Βορίδη ότι η παρούσα πολιτική μάχη αποτελεί «τεράστια σύγκρουση ανάμεσα στην Αριστερά και τις αξίες της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας…» και ότι «…δεν θα παραδώσουμε τη χώρα στην Αριστερά, ότι κι αν είναι εκείνο το οποίο πρέπει να κάνουμε» και κάποιοι στο Κιλκίς πήραν μάλλον τοις μετρητοίς το μήνυμα που νόμιζαν ότι τους αφορούσε.

Η θρασύδειλη αυτή ενέργεια με τα μαφιόζικα χαρακτηριστικά, σε ένα κατά βάση φιλήσυχο νομό όπως το Κιλκίς, περισσότερο ενώνει τους ανθρώπους ενάντια σε πολιτικές αλητείες σαν κι αυτή, παρά τους διχάζει όπως πιθανά σκόπευαν οι δράστες.

Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στην συντρόφισσα και συνυποψήφιά μας Ειρήνη Αγαθοπούλου και δηλώνουμε ότι είμαστε μια γροθιά απέναντι στο παλιό που φεύγει και αντιστέκεται πανικόβλητο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για να αλλάξει στρατόπεδο ο φόβος, για να τα αλλάξει όλα, για μια καλύτερη και δημοκρατική ζωή.

Θα νικήσουμε!”

 

Σχολιάστε