My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Κοινή δήλωση Μαρκόπουλου – Θεοχαράκη

“Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ θα συνεχίσει να ακούγεται παντού και πάντα”, τονίζουν σε κοινή δήλωσή τους οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Κιλκίς με τον συνδυασμό του Δ. Τσαντάκη, Θωμάς Μαρκόπουλος και Μιχαήλ Θεοχαράκης.

Το κείμενο της δήλωσης:

“Μέσα στην δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητα κάνουμε ένα στάσιμο… παίρνουμε μια ανάσα. Ηρωικές και Άγιες Ημέρες για τον απανταχού Ελληνισμό. Τα μηνύματα πολλά. Λαμπρή μέρα για την Ορθοδοξία, για την Ιστορία της Ελλάδος, η αρχή της Άνοιξης και της συναισθηματικής ευφορίας. Σήμερα και χθες, τιμάμε και θυμόμαστε, όλες και όλους που έδωσαν την ζωή τους, τα νιάτα τους, την περιουσία τους για την Ορθή Πίστη και τη γλυκιά Πατρίδα. Εμείς σήμερα οφείλουμε να επαγρυπνούμε βέβαια.

Οι κίνδυνοι είναι αρκετοί, όχι τόσο εμφανείς πολλές φόρες. Εδώ και πολλούς μήνες γινόμαστε μάρτυρες ”ακραίων” -αν όχι, ανόητων- περιστατικών. Μιας συνολικής προσπάθειας ορισμένων, να βάλουν στην άκρη σύμβολα, μουσικές και νότες που θυμίζουν στον μέσο Έλληνα ένα σπουδαίο κομμάτι της Ιστορίας του. Την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας. Μην γελιέστε. Δεν θα έρθει κάποιος να σας πει νέτα-σκέτα «Όχι μην το παίζεις το τραγούδι δημόσια!». Με πλάγιο τρόπο θα προσπαθήσουν να το περάσουν. Και ίσως να μην είναι πάντα «αριστερός» εκείνος που θα θελήσει να το περάσει αυτό. Εμείς οφείλουμε λοιπόν να αντισταθούμε με το μέτρο και τον τρόπο που δύναται η καθεμία και ο καθένας από εμάς.

Π.χ. ο γονέας που θα γαλουχίσει το παιδί του με γνώσεις για τον τόπο μας και την ιστορία μας, ο επιχειρηματίας που θα συνεχίζει να τολμά και να βάζει τον επιθετικό προσδιορισμό «μακεδονικό -τάδε- προϊόν» σε αυτό που παράγει και εμπορεύεται ή αν θέλετε οι δεκάδες νέες και νέοι που σήμερα σε πολλές πόλεις και χωριά σε όλη την Ελλάδα τραγούδησαν και έπαιξαν την μελωδία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ. Σήμερα το ακούσαμε και στην πόλη μας, μέσω ηχείων, ηλεκτρονικά, και μέσω της ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΚΙΛΚΙΣ παραδοσιακά. Σημασία δεν έχει η ποσότητα σε κάτι τέτοια, μα η ποιότητα. Η προσπάθεια συνεχίζεται λοιπόν.

Σε κάθε πεδίο και με κάθε τρόπο! Για όλα εκείνα που αγαπάμε.
Χρόνια Πολλά Ελληνίδες-Έλληνες. Ζήτω το Έθνος!”

**Ο Μιχάλης Θεοχαράκης είναι Οικονομολόγος και Μεταπτυχιακός Φοιτητής στο Α.Π.Θ.. Μέλος της Φιλαρμονικής Κιλκίς.
Ο Θωμάς Μαρκόπουλος είναι Επικοινωνιολόγος και Μεταπτυχιακός Φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Blogger και Αρθρογράφος.

Σχολιάστε