My Twitter Feed

25 Μαΐου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ANKI: Γαστρονομία και τουρισμός -

Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη του Λ. Καχριμάκη -

Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-16 και Κ-20 -

Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Ο Κεφαλογιάννης σε ΠΕ και Δήμο Κιλκίς -

Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Δημιουργίες πτυχιούχων και φοιτητών -

Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Μετεό σταθμός στην Αξιούπολη -

Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Κλειστά πάντα τα εργαστήρια -

Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Σήκω Ψυχή μου στα Ελευθέρια -

Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΚΚΕ: Σε χωριά και χώρους δουλειάς

Με τίτλο “περιοδείες υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ σε χωριά και χώρους δουλειάς”, από τη ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

«Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται καθημερινά, οι περιοδείες, συσκέψεις και ομιλίες των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στο Κιλκίς, Κώστα Τσαουσίδη, Μέμα Τεμεκενίδου Σταυρούλα Νικολαίδου, Ρία Αλτιπαρμακίδου και Ηλία Σμυδάκη Χαμουρούδη σε χωριά, χώρους δουλειάς, στέκια νεολαίας και γειτονιές, καλώντας σε ενίσχυση του Κόμματος για να δυναμώσουν οι αγώνες, απέναντι στην όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση προκύψει. Οι υποψήφιοι συνοδευόμενοι από κλιμάκια μελών και στελεχών του Κόμματος, καλούν τον κόσμο που συναντούν να απορρίψει τα εκβιαστικά διλήμματα των ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για σταθερή κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας ότι είναι πολλά περισσότερα όσα ενώνουν τα δύο κόμματα, που από κοινού με το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και σε αυτή την κοινοβουλευτική θητεία, ψήφισαν από κοινού σωρεία αντιλαϊκών μέτρων

Στις περιοδείες τους οι υποψήφιοι επίσης τονίζουν ότι, οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι συνταξιούχοι και οι νέοι άνθρωποι δεν πρέπει να εγκλωβιστούν στα δοκιμασμένα κόμματα που έχουν αποδείξει διαχρονικά ότι δεν καλύπτουν τις λαϊκές ανάγκες και πως τις λίγες μέρες  που απομένουν, το κάλεσμα του ΚΚΕ πρέπει να φτάσει σε κάθε άνθρωπο που αγανακτεί και οργίζεται με όλα όσα ζει, να κάνει τη σκέψη του απόφαση και πράξη γεμίζοντας την κάλπη με χιλιάδες ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στο νομό. Παράλληλα απευθύνουν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στο Κιλκίς το Σάββατο 13 Μαίου στην πλατεία πάρκο κήπου, με ομιλήτρια την Θεανώ Καπέτη μέλος του ΠΓ και γραμματέα της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκαν περιοδείες σε ΕΦΚΑ , Δήμο Κιλκίς,  στη λαική αγορά και στα εμπορικά μαγαζιά του Κιλκίς, στην Γάβρα,  στην Τέρπυλλο, Κοκκινία, Ποντοκερασιά, στην Κορομηλιά, στην Αγία Κυριακή στην Μεγάλη Βρύση και στο Παλιό Αγιονέρι.

Καθημερινά από το Σάββατο 6/5 και από τις 6 το απόγευμα λειτουργεί εκλογικό περίπτερο – κιόσκι στην πλατεία Ειρήνης, που αποτελεί την κόκκινη γωνιά   συνάντησης με οπαδούς και φίλους, σημείο εκκίνησης για τις μαζικές εξορμήσεις και περιοδείες της κομματικής οργάνωσης και των υποψηφίων βουλευτών, διακίνησης του εκλογικού υλικού, του «Ριζοσπάστη» και των ψηφοδελτίων του Κόμματος. Η λειτουργία του θα συμβάλλει και αυτή στο να φτάσει το Κάλεσμα του ΚΚΕ παντού.

Ήδη από τις πρώτες μέρεςς, κόσμος όλων των ηλικιών περνάει από το εκλογικό περίπτερο, για να προμηθευτεί φυλλάδια του Κόμματος, να συζητήσει με τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ.

Το πρόγραμμα το επόμενων ημερών. Περιοδείες,  συσκέψεις, ομιλίες.

Τετάρτη 10/5 στις 9.30 πμ στη λαική αγορά στο Δροσάτο, θα περιοδεύσει ο Κώστας Τσαουσίδης. Στις 12.45μμ στο 1ο – 6ο δημοτικό Κιλκίς οι Κώστας Τσαουσίδης και Μέμα Τεμεκενίδου.   Στιις 7μμ ο Κώστας Τσαοσίδης θα μιλήσει σε σύσκεψη στο ΣΤΡΕΤΟ καφέ στο Κιλκίς.

Περιοδεία το πρωί και το μεσημέρι, στη ΒΙΠΕ Σταυροχωρίου και σε Λύκεια του Κιλκίς θα πραγματοποιήσουν οι Σταυρούλα Νικολαίδου,  Ρία Αλτιπαρμακίδου.

Περιοδεία στον Δήμο και σε χωριά της Παιονίας, στη ΔΕΥΑΠ και στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου ο Ηλίας Σμυδάκης Χαμουρούδης. Το απόγευμα στις 6μμ  θα περιοδεύσει στο Πευκόδασος, Μικρόδασος και Ευζώνους.

Την Πέμπτη 11/5 το πρωί ο Ηλίας Σμυδάκης Χαμουρούδης, στην λαική αγορά του Άσπρου, στο Αξιοχώρι, Λιμνότοπο και Σιταριά. Το απόγευμα στις 6μμ στον Ευρωπό, Άγιο Πέτρο, Πολύπετρο.

Την Παρασκευή 12/5 ο Κώστας Τσαουσίδης θα επισκευθεί τη λαική αγορά του Χέρσου στις 10πμ και επίσης το πρωί ο Ηλίας Σμυδάκης Χαμουρούδης θα περιοδεύσει στην Αξιούπολη και στο Πολύκαστρο.

Το απόγευμα θα επισκευθούν το  Χωρύγι και θα μιλήσουν στο Φίλαθλος καφέ στις 8μμ οι Κώστας Τσαουσίδης, Ρία Αλτιπαρμακίδου και Ηλίας Σμυδάκης Χαμουρούδης.

Το Σάββατο 13/5 στις 10.30 θα περιοδεύσουν στη λαική αγορά του Κιλκίς οι Κώστας Τσαουσίδης, Σταυρούλα Νικολαίδου, Μέμα Τεμεκενίδού. Ο Ηλίας Σμυδάκης Χαμουρούδης και η Ρία Αλτιπαρμακίδου. θα περιοδεύσουν στις λαικές αγορές του Πολυκάστρου και της Γουμένισσας.

Στις 7μμ Κεντρική Προεκλογική Συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Πλατεία Πάρκο Κήπου στο Κιλκίς. Ομιλία από την Θεανώ Καπέτη μέλος του ΠΓ της ΚΕ και γραμματέας της ΕΠ Κ. Μακεδονίας.

Την Κυριακή 14/5 στις 11πμ περιοδεία της Μέμας Τεμεκενίδου σε Ν. Σάντα και Παντελεήμονα.

Περιοδεία και ομιλία στο Ηλιόλουστο με τους, Κώστα Τσαουσίδη και Ρία Αλτιπαρμακίδου   ώρα 7.30μμ

Δευτέρα 15/5 σε Γερακαριό – Βάθη – Θεοδωράκια, στις 6μμ οι Κώστας Τσαουσίδης και Μέμα Τεμεκενίδου.»

Σχολιάστε