My Twitter Feed

5 Ιούλιος, 2019

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

«Η Παιονία σφράγισε την εντολή» -

Παρασκευή, 5 Ιούλιος, 2019

Μεγάλη συγκέντρωση στο Κιλκίς -

Παρασκευή, 5 Ιούλιος, 2019

Μια διαφορετική συγκέντρωση -

Πέμπτη, 4 Ιούλιος, 2019

Με Τσακαλώτο η παρουσίαση υποψηφίων -

Πέμπτη, 4 Ιούλιος, 2019

ΝΔ: Επίσκεψη κλιμακίου σε Παιονία -

Πέμπτη, 4 Ιούλιος, 2019

Κιλκίς: Αλλαγή εκλογικών τμημάτων -

Τετάρτη, 3 Ιούλιος, 2019

Με ετεροδημότες ο Παραστατίδης -

Τετάρτη, 3 Ιούλιος, 2019

Η κεντρική εκδήλωση Αναστασιάδη -

Τρίτη, 2 Ιούλιος, 2019

ΚΚΕ: Περιοδείες και επισκέψεις

Με περιοδείες σε χωριά των Κρουσσίων, των Μουριών και της Δοϊράνης συνέχισαν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ, Κώστας Τσαουσίδης και Ρία Αλτιπαρμακίδου.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ σε όλες τις συνομιλίες που είχαν με τους κατοίκους των χωριών του Κιλκίς τόνισαν ότι την επόμενη μέρα των εκλογών, στις 8 Ιουλίου, σημασία δεν θα έχει ποιος θα συνεχίσει να μαυρίζει τις ζωές του λαού, αλλά να βγει πιο δυνατός ο λαός. Και για να είναι πιο δυνατός ο λαός, χρειάζεται ένα πολύ ισχυρό ΚΚΕ.

Ο Κώστας Τσαουσίδης και η Ρία Αλτιπαρμακίδου εξήγησαν ότι η ισχυροποίηση του ΚΚΕ βρίσκεται στα χέρια του ελληνικού λαού, σημειώνοντας ότι παρά τις επί μέρους διαφωνίες που μπορεί να έχει κάποιος με το ΚΚΕ, είναι βέβαιο ότι δεν μπορούν να παραβλέψουν ότι το ΚΚΕ βρίσκεται σταθερά δίπλα στο λαό, διεκδικώντας την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του.

Σημείωσαν, επίσης, ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που ενημερώνει αντικειμενικά και ολόπλευρα για τις διεθνείς εξελίξεις και καλεί τον ελληνικό λαό σε επαγρύπνηση, την ώρα που όλοι οι άλλοι τον καθησυχάζουν.

Εξήγησαν ότι η συμμετοχή στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ όχι μόνο δεν προσφέρει προστασία στον ελληνικό λαό και στα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, αλλά εμπλέκει το λαό και τη χώρα ακόμα περισσότερο στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς, με επικίνδυνες εξελίξεις για τους λαούς της περιοχής.

Στη ΔΕ Χέρσου

Με περιοδείες σε χωριά της δημοτικής ενότητας Χέρσου, συνέχισαν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ, Κώστας Τσαουσίδης και Ρία Αλτιπαρμακίδου.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ σημείωσαν ότι «με ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ στη Βουλή, με ένα ΚΚΕ στο 15%, δεν θα μπορούσαν να περάσουν τα μνημόνια και τα αντιλαϊκά μέτρα η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Με ένα πολύ δυνατό ΚΚΕ θα μπορούσαν να υλοποιηθούν οι φιλολαϊκές προτάσεις που κατέθετε συνεχώς το ΚΚΕ, και τις οποίες καταψήφισαν ή δεν συζητούσαν όλα τα άλλα κόμματα».

Γι’ αυτό, όπως είπαν, «η ενίσχυση του ΚΚΕ είναι πραγματικά στο χέρι του λαού».

Την Κυριακή με την ψήφο τους οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι αγρότες και οι αυτοαπασχολούμενοι, η νεολαία, οι συνταξιούχοι, μπορούν να δυναμώσουν, αν ενισχυθεί το ΚΚΕ, τόσο πανελλαδικά, όσο και στο Κιλκίς.

Όπως, επισήμαναν ο Κώστας Τσαουσίδης και η Ρία Αλτιπαρμακίδου, κερδισμένος θα είναι ο λαός του Κιλκίς, αν με την ψήφο του ανεβάσει το ΚΚΕ στην 3η θέση και του δώσει τη δυνατότητα να εκλέξει αγωνιστή βουλευτή, ο οποίος θα είναι το αποκούμπι του λαού την επόμενη μέρα.

Ο λαός του Κιλκίς, όπως είπαν, δεν έχει ανάγκη ούτε από μνημονιακούς βουλευτές της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ, του ΜΕΡΑ25, ούτε από φασίστες – ακροδεξιούς βουλευτές της Χρυσής Αυγής και της Ελληνικής Λύσης. Όλους αυτούς, εξάλλου, τους δοκίμασε και δεν είδε κανένα όφελος στη ζωή του.

Μόνο όφελος μπορεί να έχει ο λαός του Κιλκίς από την ενίσχυση και την εκλογή κομμουνιστή βουλευτή.

Στην Αστυνομία

Περιοδεία στην Αστυνομία στο Κιλκίς πραγματοποίησαν ο Γιάννης Φαχουρίδης και ο Κώστας Σιδηρόπουλος, υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ.

Οι υποψήφιοι βουλευτές τόνισαν ότι το ΚΚΕ βρίσκεται και θα βρίσκεται και την επόμενη μέρα των εκλογών στο πλάι των αστυνομικών και των διεκδικήσεών τους.

Εξήγησαν ότι στις 8 Ιούλη, όποια κυβέρνηση και να προκύψει, θα συνεχίζουν να υπάρχουν τα προβλήματα που δυσκολεύουν τόσο τις συνθήκες εργασίας των αστυνομικών (μισθολογικό, συνταξιοδοτικό, διασφάλιση του ωραρίου εργασίας, του εβδομαδιαίου προγραμματισμού, του ρεπό κλπ.) όσο και γενικότερα στην καθημερινότητα του λαού.

Επιπλέον, σημείωσαν, ότι τα προβλήματα αυτά δεν πρόκειται να τελειώσουν, όπως υπόσχονται τα κόμματα που μέχρι σήμερα κυβέρνησαν και φόρτωσαν στις πλάτες του λαού 3 μνημόνια.

Ούτε η λύση βρίσκεται ανάμεσα στη ναζιστική Χρυσή Αυγή, στο ακροδεξιό μόρφωμα του Βελόπουλου που διεκδικεί έναν πιο χρήσιμο ρόλο στο αστικό πολιτικό σύστημα και στον μνημονιακό Βαρουφάκη, που είναι έτοιμος να συνεργαστεί αν χρειαστεί και με την ΝΔ και με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό επομένως που κρίνεται, όπως είπαν οι δύο υποψήφιοι, είναι «πόσο δυνατό θα ‘ναι το ΚΚΕ που σταθερά και διαχρονικά στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των αστυνομικών μέσα στη Βουλή με Κοινοβουλευτικές Ερωτήσεις και Τροπολογίες που κατέθεσε, αλλά και έξω από αυτή στους αγώνες που αναπτύσσονται ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων».

Τέλος, θύμισαν τη θέση του ΚΚΕ ότι η Αστυνομία πρέπει να ασχολείται μόνο με την αντιμετώπιση του εγκλήματος και όχι με την καταστολή του λαού. Ότι το ΚΚΕ δεν ταυτίζει την πλειονότητα των αστυνομικών με τον κατασταλτικό μηχανισμό που υπηρετούν και γι’ αυτό έχουν κάθε συμφέρον να συμπορευτούν με τους αγώνες του λαού μας και να στηρίξουν το ΚΚΕ.

Σχολιάστε