My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΚΚΕ: Περιοδεία Τσαουσίδη στη ΒΙΠΕ

Από τα εργοστάσια του Κιλκίς, εκεί που το ΚΚΕ βρίσκεται σταθερά και καθημερινά στο πλάι των εργατών, ξεκίνησε τις προεκλογικές περιοδείες ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Τσαουσίδης.

Συνοδευόμενος από κλιμάκιο της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, ο κ. Τσαουσίδης κάλεσε τους εργάτες του Κιλκίς να ψηφίζουν στις 7 Ιούλη ΚΚΕ, ώστε την επόμενη μέρα των εκλογών να είναι πιο δυνατός ο ίδιος ο λαός μέσα και έξω από τη Βουλή.

Όπως σημείωσε, στις συζητήσεις που είχε με τους εργάτες, την επόμενη μέρα των εκλογών θα υπάρχει κυβέρνηση, η οποία θα είναι από χέρι αντιλαϊκή και αντεργατική, θα συνεχίσει να εφαρμόζει τα μνημόνια, τους εφαρμοστικούς νόμους, τις συντηρητικές κατευθύνσεις της Κομισιόν και της ΕΕ. Την επόμενη μέρα, με όποια κυβέρνηση, είτε αυτοδύναμη είτε συνεργασίας, στα εργοστάσια του Κιλκίς θα συνεχίσουν να είναι καθηλωμένοι οι μισθοί, να κυριαρχούν όλο και περισσότερο οι ελαστικές εργασιακές σχέσεις, η απλήρωτη εργασία, η εντατικοποίηση της εργασίας.

Γι’ αυτό οι εργάτες και οι εργάτριες του Κιλκίς, χρειάζεται να κάνουν το αποφασιστικό βήμα. Όσοι με «μισή καρδιά» ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές κόμματα που τον απογοήτευσαν, τώρα:

  • να μην στηρίξουν το ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει προσχωρήσει οριστικά στο μπλοκ της συντήρησης και του «παλιού»,
  • να μην δώσουν «συγχωροχάρτι» σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ οι οποίοι είναι «παλιές καραβάνες» της αντιλαϊκής πολιτικής,
  • να μην σκορπίσουν την ψήφο τους σε κόμματα «μιας χρήσης», όπως ήταν το Ποτάμι, η Ένωση Κεντρώων, οι ΑΝΕΛ και τώρα είναι η ακροδεξιά «Ελληνική Λύσης» του Βελόπουλου και η «ΜΕΡΑ25» του Βαρουφάκη.

Επίσης, με την ψήφο του ο λαός του Κιλκίς να αποδυναμώσουν ακόμα περισσότερο και το ναζιστικό δολοφονικό συνονθύλευμα της Χρυσής Αυγής.

Οι εργάτες και οι εργάτριες του Κιλκίς θα είναι κερδισμένοι μόνο αν με την ψήφο τους στις 7 Ιούλη στηρίξουν το ΚΚΕ, εκλέξουν περισσότερους κομμουνιστές βουλευτές, εκλέξουν κομμουνιστή βουλευτή και από το Κιλκίς.

Κριτήριο, ανάμεσα στα άλλα, μπορεί να αποτελέσει το γεγονός ότι οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες, οι υποψήφιοι του ΚΚΕ, είναι οι μόνο που βρίσκονται έξω από τις πύλες των εργοστασίων και στηρίζουν τους εργάτες, την ώρα που όλοι οι άλλοι υποψήφιοι βουλευτές, όλων των άλλων κομμάτων, «προτιμούν» να συναναστρέφονται μόνο με τους βιομήχανους και να ενδιαφέρονται για τα δικά τους ζητήματα.

Μόνο με την ισχυροποίηση του ΚΚΕ, μπορεί να αρχίσει να αλλάζει ο αρνητικός συσχετισμός, να περάσει το κίνημα σε φάση αντεπίθεσης, να πάρει δύναμη ο ίδιος ο λαός.

Σύντομο βιογραφικό του Κώστα Τσαουσίδη:

Ο Κώστας Τσαουσίδης είναι 41 ετών, μεγάλωσε και ζει στο Κιλκίς. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο ΑΠΘ, στη Θεσσαλονίκη και ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές του Σπουδές στο ΠΑΜΑΚ. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο Χέρσο και είναι μέλος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών και του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς. Συμμετέχει ενεργά και στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου ΔΣ Κιλκίς. Ήταν δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κιλκίς το διάστημα 2010 – 2014. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ.

Δελτίο τύπου από ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ

Σχολιάστε