My Twitter Feed

26 Μάιος, 2017

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Με δήμους η στέγαση προσφύγων -

Παρασκευή, 26 Μάιος, 2017

Θα παραμείνουν οι συμβασιούχοι -

Παρασκευή, 26 Μάιος, 2017

Προβλήματα από τις βροχοπτώσεις -

Παρασκευή, 26 Μάιος, 2017

Κιλκίς: Διανομή ειδών από ΤΕΒΑ -

Παρασκευή, 26 Μάιος, 2017

Aναβάθμιση κλειστών γυμναστηρίων -

Παρασκευή, 26 Μάιος, 2017

Ένας χρόνος χωρίς καταυλισμό -

Πέμπτη, 25 Μάιος, 2017

Δήμοι και στέγαση προσφύγων -

Πέμπτη, 25 Μάιος, 2017

ΕΠΣΚ: Πάντα με την αλλαγή! -

Τρίτη, 23 Μάιος, 2017

ΚΚΕ: Ολοκλήρωση περιοδειών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προεκλογικές περιοδείες, συγκεντρώσεις και συσκέψεις των υποψήφιων του ΚΚΕ  στο νομό Κιλκίς.

syngentrosi-kkeΌλοι οι υποψήφιοι του ΚΚΕ, η Σταυρούλα Νικολαΐδου, ο Κυριάκος Τατίδης, ο Κώστας Τσαουσίδης, ο Γιάννης Φαχουρίδης και η Ειρήνη Χατζή, άνθρωποι της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων, αγωνιστές που πρωτοστάτησαν όλο το προηγούμενο διάστημα στην οργάνωση και την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος – μαζί με μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, με φίλους και οπαδούς του Κόμματος – ήρθαν σε επαφή με εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, με αγρότες και αυτοαπασχολούμενους, με νεολαίους, γυναίκες, άνεργους και συνταξιούχους.

Εξήγησαν αυτές τις μέρες ότι ο λαός πρέπει – μπροστά στην κάλπη – να έχει στραμμένο το βλέμμα του στην επόμενη ημέρα των εκλογών. Να σκεφτεί ότι όλοι οι παράγοντες που δυσχεραίνουν τη ζωή του θα είναι εδώ και στις 26 του μήνα, γι’ αυτό χρειάζεται να έχει ένα στήριγμα για να παλέψει όλους τους αντιλαϊκούς νόμους. Αυτό το στήριγμα θα είναι μόνο το ΚΚΕ, γι’ αυτό χρειάζεται ένα δυνατό ΚΚΕ, ώστε να είναι δυνατός και ο λαός.

Τόνισαν σε όλες τις συζητήσεις τους, ότι μπορεί ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να έχουν ιδεολογικές, πολιτικές, ιστορικές διαφορές, όμως και οι δύο έχουν κοινή στρατηγική, υπερασπίζονται το δρόμο εντός της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, υπερασπίζονται την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία των μονοπωλίων, γι’ αυτό τάζουν ψίχουλα στο λαό.

Σημείωσαν ακόμα ότι τη λογική που λέει «να φύγουν οι παλιοί που τους γνωρίσαμε κι ας έρθει όποιος να ‘ναι» ο λαός μας την έχει πληρώσει ακριβά μέσα στα πλαίσια του παλιού δικομματισμού. Με αντίστοιχα ιδεολογήματα και με τη λογική του μικρότερου κακού, έβγαιναν κυβερνήσεις αυτοδύναμες ή συνεργασίας, όμως πάντα η ζωή του λαού χειροτέρευε.

Σήμερα, που ο πλούτος που παράγεται είναι ικανός να καλύψει τις ανάγκες του λαού της Ελλάδας, ο λαός δεν πρέπει να ρίξει τον πήχη των απαιτήσεών του αλλά πρέπει να διεκδικήσει και με την ψήφο του τη ζωή που του αξίζει.

Αυτό που σκέφτεται μεγάλη μερίδα του λαού, ότι θέλει «να είναι δυνατό το ΚΚΕ, γιατί είναι στήριγμα των εργαζομένων, γιατί έχει συνέπεια λόγων και έργων» κ.ά. να το κάνει πράξη την Κυριακή των εκλογών. Να ξεπεράσει εκβιασμούς, ψεύτικα διλήμματα, κάλπικες υποσχέσεις, αλλά ακόμα και διαδόσεις, ψίθυρους, συκοφαντίες που επιστρατεύονται τελευταίες μέρες για να αποπροσανατολίσουν το λαό και να τον αποτρέψουν να ψηφίσει ΚΚΕ. Αυτή η γνωστή τακτική, τελευταία 24ωρα πριν την κάλπη, έχει στόχο να βγει αδύναμη η μόνη φωνή που μπορεί πραγματικά να παλέψει, να οργανώσει την πάλη του λαού, να πιέσει για την κατάργηση αντιλαϊκών νόμων, να μην περάσουν άλλα μέτρα. Έχει στόχο να είναι αδύναμος ο λαός.

Ο κάθε λαϊκός άνθρωπος να βάλει το δικό του λιθαράκι, τη δική του ψήφο, ώστε να κάνει  πράξη, χωρίς δισταγμό, την αποφασιστική ισχυροποίηση του ΚΚΕ, και ειδικά στο Κιλκίς να συμβάλει στην εκλογή Κομμουνιστή Βουλευτή.

Η αλήθεια, η ελπίδα, η δύναμη, η ανατροπή σ’ αυτές τις εκλογές, ακόμα και αν δεν συμφωνεί κανείς σε όλα με το ΚΚΕ, είναι το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ! Με αυτό το ψηφοδέλτιο πρέπει να φτάσει ο κάθε αριστερός, ριζοσπάστης, προοδευτικός άνθρωπος στην κάλπη! Είναι σίγουρη εγγύηση για το αύριο!

Δελτίο τύπου από ΚΚΕ

Σχολιάστε