My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΚΚΕ: Ολοκλήρωσε με γλέντι

Παρά την κακοκαιρία της τελευταίας στιγμής, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας, το γλέντι της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, δυο μέρες πριν τις εκλογές.

Το γλέντι πραγματοποιήθηκε με την επίσημη ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου και το «παρών» έδωσαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο Κιλκίς, τα στελέχη της ΤΟ, μέλη και φίλοι του Κόμματος.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη της ψήφου, μέχρι το κλείσιμο της κάλπης, την Κυριακή το βράδυ, γιατί κάθε ψήφος στο ΚΚΕ μετράει.

Κάθε ψήφος στο ΚΚΕ θα ανεβάζει όλο και περισσότερο το μπόι του λαού την επόμενη μέρα που μπροστά μας είναι τα δύσκολα. Θα ανεβάζει όλο και περισσότερο τη δύναμη και την ελπίδα του λαού μας.

Η μόνη επιλογή που θα δικαιώσει τους εργάτες, του αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τους άνεργους και συνταξιούχους, τη νεολαία και τις γυναίκες, είναι η ψήφος στο ΚΚΕ.

Ψήφος στο ΚΚΕ με το νου και την καρδιά, γιατί σημασία δεν θα έχει τη Δευτέρα το πρωί η διαφορά του πρώτου από τον δεύτερο, ούτε αν η κυβέρνηση θα είναι αυτοδύναμη ή όχι, ούτε ποιο κόμμα «μιας χρήσης», τύπου «ΜΕΡΑ25» θα έχει υψηλά ποσοστά. Σημασία θα έχει το ΚΚΕ να είναι δυνατό, γιατί είναι το μόνο κόμμα που θα βρίσκεται στο πλάι του λαού την επόμενη μέρα.

Σχολιάστε