My Twitter Feed

3 Ιουνίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συγχαρητήρια Βεργίδη σε Κιλκισιακό -

Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

ΚΚΕ – Κιλκισιακός σημειώσατε… -

Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Προς λουκέτο κι η ΦΙΕΡΑΤΕΧ; -

Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Κεντρική εκδήλωση με αισιοδοξία -

Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Η ΚΕΒΕ τώρα και στη Σερβία -

Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Μαστογράφος άνευ μαστογραφιών -

Παρασκευή, 31 Μαΐου, 2024

Ελευθέρια Στίβου στο Στάδιο Κιλκίς -

Παρασκευή, 31 Μαΐου, 2024

Έφυγε νωρίς ο δικός μας Σταυράκης -

Παρασκευή, 31 Μαΐου, 2024

ΚΚΕ – Κιλκισιακός σημειώσατε…

Δυστυχώς συνέβη κι αυτό: Άτομα που συμμετείχαν σε εκδήλωση γιορτής του Κιλκισιακού για την άνοδό του στην Γ` Εθνική επιτέθηκαν σε φίλους του ΚΚΕ που πραγματοποιούσε στον ίδιο χώρο προεκλογική εκδήλωση.

Το θλιβερό επεισόδιο έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής 2 Ιουνίου στο Πάρκο του Κιλκίς, όταν η ΤΕ του ΚΚΕ που φιλοξενούσε τον βουλευτή Γιάννη Δελή και την υποψήφια ευρωβουλευτή Ελένη Γερασιμίδου, ζήτησε από τους υπεύθυνους της εκδήλωσης του Κιλκισιακού να χαμηλώσουν λίγο τον ήχο προκειμένου να πραγματοποιηθούν απρόσκοπτα οι δυο εκδηλώσεις.

Για το συμβάν, η διοίκηση του Κιλκισιακού εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Ο Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ δηλώνει ότι μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν μεταξύ των μελών της Διοίκησης του Σωματείου με τους εκπροσώπους της τοπικής οργάνωσης του ΚΚΕ, σχετικά με το επεισόδιο που δημιουργήθηκε σήμερα στην πλατεία Ειρήνης:

1) Δεν υπήρχε εκ μέρους της διοίκησης της Ομάδας πρόθεση για δημιουργία επεισοδίου στην προεκλογική εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί από το ΚΚΕ με ομιλητή τον βουλευτή Κ. Γιάννη Δελή και την υποψήφια ευρωβουλευτή Κ. Ελένη Γερασιμίδου.

2) Καταδικάζει η διοίκηση της Ομάδας το φραστικό επεισόδιο που δημιουργήθηκε.

3) Διευκρινίζει ότι οι σχέσεις της ομάδας του ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ με την Τοπική Οργάνωση ΚΚΕ ήταν και παραμένουν άριστες.

4) Διευκρινίζει ότι όσα είχαν εμπλακεί στο φραστικό επεισόδιο και στην συνέχεια αυτού δεν είχαν καμμία σχέση με την ομάδα του ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ και παρόμοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν στις καλές σχέσεις που υπήρχαν διαχρονικά και στις δύο πλευρές, ούτε στην ευόδωση των σκοπών του Αθλητισμού και αμαυρώνουν την σημερινή επιτυχία της ομάδας μας.”

Το ΚΚΕ

Για “προσπάθεια αμαύρωσης της πολιτικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ στο Κιλκίς” με “άνανδρη και τραμπούκικη επίθεση σε μέλη του”, κάνει λόγο η Τοπική Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ σε ανακοίνωσή της, η οποία έχει ως εξής:.

“Η προσπάθεια αμαύρωσης της χθεσινής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ, από μεμονωμένα άτομα, που καμία σχέση δεν έχουν με τον Κιλκισιακό, έπεσε τελικά στο κενό και ήδη καταδικάστηκε από τη διοίκηση της ομάδας.

Ενώ όλα κυλούσαν ομαλά και σε συνεννόηση μεταξύ των δύο πλευρών, κάποιοι έκριναν σκόπιμο, «δήθεν αυθόρμητα», να διαταράξουν την ομαλή διεξαγωγή της πολιτικής προεκλογικής συγκέντρωσης, δίνοντας προκλητικά εντολή να ηχήσει στη διαπασών η μουσική της αρεσκείας τους!

Οι συστάσεις της γραμματέα της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ για στοιχειώδη σεβασμό στον ομιλούντα βουλευτή Α” Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, Γιάννη Δελή, όχι μόνο δεν βρήκαν ανταπόκριση αλλά μετατράπηκαν απρόκλητα σε ύβρεις και άνανδρους ξυλοδαρμούς.

Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν από τις θέσεις του ΚΚΕ το κάλεσμά του προς τους εργαζομένους και το λαό του Κιλκίς για την ενίσχυση του στην κάλπη της επόμενης Κυριακής, και προχώρησαν σε μια άνευ προηγουμένου προκλητική, φραστική, σωματική επίθεση εις βάρος μελών και φίλων του Κόμματος.

Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία, καμία κάλυψη, ότι επρόκειτο για κάποιους απλά θερμόαιμους και ανυπόμονους να πανηγυρίσουν. Είναι ξεκάθαρο από τον τρόπο που κινήθηκαν και έδρασαν, ότι πρόκειται για οργανωμένούς μπράβους της νύχτας, κάποιοι από αυτούς γνωστά φασιστοειδή της περιοχής. εξύβρισαν προκλητικά, τραμπούκισαν, επιτέθηκαν με οργανωμένο τρόπο, με σκοπό να προκαλέσουν σοβαρές σωματικές βλάβες.

Ορισμένοι σκόπιμα επιδίωξαν να δηλητηριάσουν τις σχέσεις ενός ιστορικού κόμματος με μια ιστορική ομάδα της περιοχής.

Το ΚΚΕ χρόνια στηρίζει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τις τοπικές ομάδες. Έχουμε παραβρεθεί σε συσκέψεις και καλέσματα για τα ζητήματα του ερασιτεχνικού αθλητισμού και έχουμε εκφράσει και έμπρακτα την αλληλεγγύη μας και τη στήριξή μας σε μια σειρά ζητήματα. Η εκτίμηση μεταξύ της ΤΕ του ΚΚΕ και του Κιλκισιακού είναι αμοιβαία και εδράζεται σε μακροχρόνια συνεργασία.

Αυτοί που προσπάθησαν να κρυφτούν πίσω από την ομάδα για να επιτεθούν στο ΚΚΕ και να δημιουργήσουν κλιμα τρομοκρατίας δεν έχουν καμία θέση στον Αθλητισμό και στην ομάδα της πόλης μας. Το μόνο που κατάφεραν είναι να αμαυρώσουν την σημαντική επιτυχία της ομάδας μας για την οποία αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Μέχρι εκεί έφτασε ο “πολιτικός πολιτισμός τους”, παρουσία μάλιστα της αστυνομίας η οποία δεν προχώρησε σε καμία προσαγωγή αυτών που πραγματικά είχαν εμπλοκή στην επίθεση με αποτέλεσμα αυτοί να εξαφανιστούν σαν τα ποντίκια.

Αντίστοιχα προκλητική ήταν και η ανοχή σε διάφορα φασιστοειδή που συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα προσπαθώντας να διαμορφώσουν κλίμα τρομοκρατίας.

Είναι φανερό ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν από τις θέσεις του κόμματος και την απόκριση που έχουν στον κόσμο και πήραν τα μέτρα τους, με άλλοθι δήθεν τον ενθουσιασμό της επιτυχίας της ποδοσφαιρικής τους ομάδας.

Συνεχίζουμε αταλάντευτα το δίκαιο αγώνα μας κόντρα στα μονοπώλια και τις διακρατικές τους ενώσεις, την ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Ο λαός του Κιλκίς με την ψήφο του στις επερχόμενες εκλογές και κυρίως με τους ταξικούς αγώνες του, μπορεί όχι μόνο να απομονώσει τέτοια στοιχεία αλλά να τραβήξει τον τροχό της ιστορίας μπροστά και εδώ στο Κιλκίς, στο δρόμο της ανατροπής της αντιλαϊκής πολιτικής!”

Σχολιάστε