My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Κι ο Χ. Ξενιτίδης με τον Δ. Κυριακίδη

Η δημοτική παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ μεγαλώνει και ψηλώνει ακόμη περισσότερο σε δύναμη και αξιοσύνη με τη συμμετοχή νέων υποψηφίων στις τάξεις της.

Ο Χαρίλαος (Χάρης) Ξενιτίδης κατέρχεται για πρώτη φορά στα κοινά με το Δημήτρη Κυριακίδη και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Κιλκίς. Για να φέρουμε ζωντάνια και αέρα ανανέωσης στο Δήμο μας! Για να πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας με καθαρές επιλογές σε πρόσωπα, σε ιδέες, σε αντιλήψεις.

Ο Χαρίλαος (Χάρης) Ξενιτίδης κατάγεται από την Ευκαρπία και ζει με την οικογένειά του στο Κιλκίς. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας στην εμπορία – κατασκευή τεντών, μιας πετυχημένης οικογενειακής επιχείρησης που φέρει την προσωπική σφραγίδα του πατέρα του Φώτη. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τη μουσική και συνεργάζεται με πολλά πολιτιστικά σχήματα της περιοχής μας αναδεικνύοντας το παραδοσιακό τραγούδι. Σε μικρότερη ηλικία δραστηριοποιήθηκε και στον αθλητισμό παίζοντας ποδόσφαιρο στην αθλητική ομάδα ‘’Νίκη’’ Ευκαρπίας. Είναι έγγαμος με την Ανθούλα Κουτσουρίδου και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, την Ιωάννα 10 ετών, την Αθηνά 6 ετών και το Φώτη 3 ετών.

Δελτίο τύπου από Δ. Κυριακίδη

Σχολιάστε