My Twitter Feed

8 Μαΐου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

3,8 εκ. για συντήρηση δρόμων -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στη Βουλή οι διακοπές σε φ/β -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΔΕΔΥ: Όλοι σε απεργία 1ης Μάη -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κάλεσμα φορέων για τη 1η Μάη -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Απίστευτη ανατροπή από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ -

Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βροντερό “παρών” για την Υγεία -

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κιλτιδης: Στοπ στη τρομοκρατηση των πολιτων

Να  σταματήσει η τρομοκράτηση των πολιτών και να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους μέσα στη Βουλή αλλά και απέναντι στους πολίτες ζήτησε από όλα τα κόμματα ο ειδικός αγορητής του ΛΑ.Ο.Σ,  Κ. Κιλτίδης, στην αρχή της ομιλίας του κατά τη συζήτηση του Σ/Ν του Υπουργείου Εργασίας με θέμα «Κανονισμός ασφάλισης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και λοιπές διατάξεις».

«Όσοι θέλουν τώρα εκλογές, ας αναλάβουν την ευθύνη και τον όποιο διασυρμό ή αρνητική αποτίμηση των γεγονότων που θα ακολουθήσουν τις εκλογές. Εύχομαι να μη συνοδευτούν από έναν ιδιότυπο διχασμό, αυτού του ατομισμού της μάζας, που είναι ένα καινοφανές φαινόμενο και –ο μη γένοιτο- μιας καταστροφής όπως κάποτε η ιστορία αποτίμησε το 1920 τις πράξεις των τότε πολιτικών που οδήγησαν στην καταστροφή.», είπε ο κ. Κιλτίδης και αναφερόμενος στη συνέχεια στο διακύβευμα των εκλογών, ζήτησε να σταματήσει η τρομοκράτηση των πολιτών λέγοντας: «Το πρόβλημα δεν είναι μνημόνιο ή αντιμνημόνιο, δεν είναι Ευρώ ή Εθνικό νόμισμα. Το ζητούμενο είναι η άσκηση ορθής πολιτικής» 

Ιδιαίτερα αιχμηρός κατά της κυβέρνησης και της ηγεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών για την απώλεια της Εθνικής ανεξαρτησίας, τόνισε χαρακτηριστικά: «Βιώνουμε όχι μόνο την έκπτωση της εθνικής κυριαρχίας και έχω γνώση λόγου και την καταθέτω τη γνώση μου με άποψη. Σε κάθε συμφωνία, σε κάθε σύμβαση με άλλη χώρα προφανώς μπορεί να εκχωρείται η εθνική κυριαρχία. Εδώ έχετε αγγίξει την εθνική ανεξαρτησία. Ξένοι μας δείχνουν πότε θα γίνουν οι εκλογές. Ξένοι ηγέτες μας δείχνουν ποιους να ψηφίσει ο Έλληνας πολίτης. Και το τελευταίο συνέβη εκεί, στην καρδιά της Μακεδονίας, στο επίκεντρο της ορθόδοξης χριστιανοσύνης, στο Άγιο Όρος. Φτάνουν στο σημείο να υποδείξουν και ποιοι θα επισκέπτονται πατρίδα και Ιερούς Τόπους. Είναι ανεκδιήγητο αυτό που συνέβη με τις διαβεβαιώσεις του Υπουργείου Εξωτερικών,  που τις διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ. σήμερα: ότι δεν εγγυάται την ασφάλεια του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, του κ. Πούτιν για να έρθει στο Άγιο Όρος. Αν αυτό δεν είναι εκχώρηση εθνικής ανεξαρτησίας και όχι εθνικής κυριαρχίας, τι είναι τότε; Και καλά θα κάνουν να συμμαζευτούν κάποιοι. Δεν είναι δυνατόν να πλήττεται ο φωτοδότης Άγιος Τόπος του Αγίου Όρους με τέτοιου είδους συμπεριφορές από πολιτικούς οι οποίοι έχουν καταδυναστεύσει αυτόν τον τόπο».

Αναφερόμενος στα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, των Α.Ε.Ι., των Τ.Ε.Ι. και των Ν.Π.Δ.Δ, είπε ότι δεν υπάρχει οικονομολόγος ή οικονομικός αναλυτής που να μην δηλώνει ότι υφίσταται δόλος της Τράπεζας της Ελλάδος και αναρωτήθηκε μήπως υφίσταται και δόλος υπουργών, διότι τότε θα εφαρμοσθεί ο νόμος περί ευθύνης Υπουργών μετά τις εκλογές.

Σχολιάστε