My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Κιλκισιακός: Χόρεψε και βράβευσε

Η αίθουσα στο Κέντρο Εστίασης “ΘΕΑΤΡΟ” γέμισε ασφυκτικά, το κλίμα που επικράτησε ευχάριστο με νότες συγκίνησης, η μουσική πανδαισία καταλυτική, η οργάνωση άψογη. Αποτέλεσμα; Μία έξοχη βραδιά που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25ης Μαρτίου από την οικογένεια του Α.O. Κιλκισιακού (Α’ και Β’ Ομάδα- Γυναικεία Ομάδα- Ακαδημίες- Τεχνικό Επιτελείο- Σύνδεσμο Φιλάθλων – Δ. Σ. ) αφιερωμένη στους φίλους ένθερμους και μη της ομάδας, γιορτάζοντας παράλληλα την άνοδο στη Γ’ Κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται από την επόμενη ποδοσφαιρική σαιζόν.

Στην ετήσια αυτή εκδήλωση παραβρέθηκαν,ο βουλευτής Κιλκίς Γεωργαντάς Γεώργιος, ο αντιπεριφερειάρχης  Βεργίδης Ανδρέας και οι Σύμβουλοι Θωμαϊδης Παύλος και Γιαννόπουλος Κων/νος, ο δήμαρχος Κιλκίς Σισμανίδης Δημήτριος, ο επίσημος καλεσμένος και τιμώμενος Ακριτίδης Αθανάσιος – Εισαγγελέας Αρείου Πάγου, ο τ. περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Ψωμιάδης Παναγιώτης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς  Τονικίδης Παύλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς Δαμιανίδης Χαράλαμπος με τον Γ.Γ.  Πάταρα Κων/νο, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ευθυμίου Κων/νος, ο τ. πρόεδρος  του Α.Ο. Κιλκισιακού Στανημερόπουλος Νίκος, ο ολυμπιονίκης Άρσης Βαρών Σαλτσίδης Παύλος, οι πολιτιστικοί σύλλογοι Δροσάτου – Μ. Βρύσης – Ποταμιάς – Χωρυγίου και Αυγής Λαγκαδά.

Την εκδήλωση παρουσίασε το μέλος του Δ. Σ. Ηλιάδης Γεώργιος  ο οποίος ευχαρίστησε εκ μέρους της Διοίκησης όλους τους παρευρισκόμενους για την εντυπωσιακή παρουσία τους και την ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, απηύθυνε Δημόσιες Ευχαριστίες  στους μεγάλους χορηγούς του Συλλόγου, ALLUMIN ROLLS- ΜΠΟΥΔΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ΣΙΑ ΟΕ, ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ, SONOCO ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΑΕ, καθώς και στους δωροθέτες της εκδήλωσης : ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Παζαρτζικλής Λάζαρος, Λαϊδης Στέφανος, Παναγιωτίδης Γιώργος, Παπαβραμίδης Χρόνης, Ηλιάδης Αλέξανδρος, ACS-Αντρέας Γεωργούσης, Κατάστημα Λογδανίδης.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε για έναν άνθρωπο που δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας εδώ και 10 μήνες περίπου, τον τ. Πρόεδρο και Ευεργέτη του Συλλόγου, τον αείμνηστο “Βασίλη Σεργιαννίδη”, ο οποίος με την πληθωρική του παρουσία και προσφορά σε Κοινωνία- Εκκλησία- Επιχειρείν έδωσε ένα λαμπρό παράδειγμα προς μίμησιν. Ένας ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ όπως έγραψε σύσσωμος ο τοπικός Τύπος.

Ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωση προσέδωσαν οι καθιερωμένες βραβεύσεις.

Φέτος τιμήθηκαν:

– Ο αθλητικογράφος του ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ Ίντος Κωνσταντίνος για την πολύπλευρη προσφορά στα αθλητικά δρώμενα του Νομού. Την απονομή έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Βεργίδης Ανδρέας.

 Άξια αναφοράς η τοποθέτηση του Ίντου (άνευ σημειώσεων) για τα στατιστικά στοιχεία παρουσίας του Α.Ο. Κιλκισιακού. Συγκεκριμένα στα 56 χρόνια από την ίδρυσή του:

  • 17 σαιζόν συμμετείχε στη Β’ Εθνική (με τελευταία την 86-87).
  • 16 σαιζόν συμμετείχε στη Γ’ Εθνική
  • 13 σαιζόν συμμετείχε στη Δ’ Εθνική
  • 10 σαιζόν συμμετείχε στο τοπικό πρωτάθλημα.

Στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Κιλκίς κατέκτησε 22 τίτλους, ήτοι 9 ως πρωταθλητής (το 7ο κατά σειρά αήττητος με αμυντικό ρεκόρ όλων των ετών) και 13 κύπελα και μακράν ο πρώτος σύλλογος του Νομού σε ανάδειξη και προώθηση ταλέντων σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

– Ο Δικαστικός Λειτουργός/Εισαγγελέας Αρείου Πάγου Ακριτίδης Αθανάσιος για την προσφορά του στον Αθλητισμό ως Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας και  στο Α.O. Κιλκισιακό του οποίου υπήρξε ποδοσφαιριστής.

  Την απονομή έκανε ο Βουλευτής Κιλκίς  Γεωργαντάς Γεώργιος

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Καραμπίδης Σάββας από τις παντοτινές σημαίες του Συλλόγου. Την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Κιλκίς Σισμανίδης Δημήτριος o οποίος στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε:

  • Στο θέμα των κερκίδων του γηπέδου
  • Στη ανάγκη να καθιερωθεί ο Κιλκισιακός ως πρεσβευτής του Νομού στις πανελλήνιες κατηγορίες.
  • Στην πρόταση και εισήγησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο για μετονομασία του Δημοτικού Σταδίου Κιλκίς σε Δημοτικό Στάδιο “ Βασίλης Σεργιανίδης” αποδίδοντας έτσι εμπράκτως τον προσήκοντα σεβασμό στον μεγάλο Ευεργέτη του Κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου και αθλητισμού.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η πρόταση αυτή αναγνώρισης του Δημάρχου καταχειροκροτήθηκε  από τους παρευρισκόμενους.

– Η εταιρεία ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ για την εταιρική της κοινωνική ευθύνη προς την τοπική κοινωνία και τον αθλητισμό. Το βραβείο παρέλαβε το στέλεχος της εταιρίας Πετρίδης Χρήστος

Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τονικίδης Παύλος ο οποίος επαίνεσε την εταιρία για τα

επιτεύγματά της, τα οποία κάνουν περήφανους όλους τους Κιλκισιώτες.

– Ο ποδοσφαιριστής του Συλλόγου Παπαδόπουλος Στάθης ο οποίος εξ αιτίας ενός ατυχήματος, απέχει από τις εκδηλώσεις της ομάδος ευρισκόμενος στο στάδιο της ανάρρωσης.

 Το βραβείο παρέλαβε ο πατέρας του. Την απονομή έκαναν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θαμνίδης Παναγιώτης και εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών Σαπανίδης Γιώργος o οποίος και του αφιέρωσε την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

 Η εκδήλωση συνεχίστηκε με το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που παρουσίασαν οι: Νικολαϊδης Στάθης,  Τσιτιρίδης Γιάννης, Μπαϊραχτάρης Θωμάς, Ιακωβίδης Γιώργος, Ξενιτίδης Χάρης και Θεοδωρίδης Γιάννης.

Φιλικό τεστ στον Λαγκαδά

Ο Κιλκισιακός σήμερα Τρίτη θα πραγματοποιήσει ακόμη μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου. Ολοι οι παίκτες του Μάκη Δανδίκα βρίσκονται στη διάθεσή του, με τον έμπειρο τεχνικό να έχει την ευκαιρία να τους τεστάρει στο αυριανό φιλικό εκτός έδρας με την ΑΠΕ Λαγκαδά.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα. Ο Λαγκαδάς αγωνίζεται στον πρώτο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, βρισκόμενος μέχρι τώρα στη τέταρτη θέση της κατάταξης.

Σχολιάστε