My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκισιακός: Πήρε το δέκα το καλό!

Παίκτης του Κιλκισιακού είναι και επίσημα ο 28χρονος επιτελικός μέσος Γιώργος Μοσχάκης! Μια σημαντική κίνηση για τον ΑΟΚ, αφού ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει θητεύσει για αρκετά χρόνια στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο Μοσχάκης έχει άρτια τεχνική κατάρτιση, ενώ ξεχωρίζει και για τις εκτελέσεις στις στατικές φάσεις. Ξεκίνησε τη καριέρα του από τις ακαδημίες του Ηρακλή, παίζοντας και στη πρώτη ομάδα του Γηραιού.

Εχει θητεύσει στον Πανθρακικό, στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, στη Δόξα Δράμας, στη Κέρκυρα, στα Τρίκαλα, αλλά και στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Το τελευταίο εξάμηνο φόρεσε τη φανέλα της Ρόδου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Και ο Παλάσκας στη μηχανή!

Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου μεσοαμυντικού Χρήστου Παλάσκα. Με θητεία στις εθνικές κατηγορίες ο Παλάσκας προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα και εμπειρία στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ο Παλάσκας έχει αγωνιστεί στη Football League με τον Αγροτικό Αστέρα, Εθνικό Γαζώρου και Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Κάλεσμα για την Ακαδημία

Η συμμετοχή στα προγράμματα ΕΣΠΑ ήταν τεράστια και ο Κιλκισιακός σας ευχαριστεί όλους για την εμπιστοσύνη σας. Φυσικά ο κάθε ένας μπορεί να συνεχίζει να εγγράφεται στα τμήματα της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, που φέτος θα λειτουργήσει υπό την εποπτεία του τεχνικού διευθυντή Τόνι Γκονζάλεζ.

Με την εγγραφή σας οι παροχές είναι πολλές, καθώς μέλημά μας είναι το κάθε παιδί να έχει όλα τα απαραίτητα εφόδια, αναλογιζόμενοι πάντα και την εποχή.

Ο Κιλκισιακός έχει φροντίσει να έχει τη μεγαλύτερη εγκατάσταση επί της οδού Παπαλουκά εκεί που θα λαμβάνουν χώρα πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους.

Επίσης διαθέτει γήπεδο με φυσικό χόρτο κανονικών διαστάσεων στις εγκαταστάσεις του Σαλάτς και πλούσια υλικοτεχνική υποδομή, με το Αθλητικό Κέντρο στο Σταυροχώρι να είναι έτοιμο να υποδεχθεί και αυτό τους λιλιπούτειους αθλητές!

Περισσότερες πληροφορίες για εγγραφές στο τηλέφωνο 6944 277 781.

Συλλυπητήριο

Ο Κιλκισιακός εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον βετεράνο ποδοσφαιριστή και πρώην προπονητή της ομάδος μας Γιώργο Χοτζούδη για τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τη σκεπάζει.

Σχολιάστε