My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Κιλκισιακός: Πάει για δικό του γήπεδο!

«Ο Α.Ο. Κιλκισιακός, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, ότι ξεκίνησε όλες τις διεργασίες για την κατασκευή γηπέδου, εντός του αστικού ιστού της πόλης μας. Τα πρώτα συμφωνητικά υπογράφτηκαν και το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.»

Αυτό το εξαιρετικά σημαντικό νέο αναφέρει σε ανακοίνωσή της η νέα διοίκηση Κιλκισιακού, τονίζοντας και τα εξής:

“Κιλκισιακός, μια ομάδα από τα σπλάχνα μας…
Αιτία της δημιουργίας της ομάδος μας ήταν η κοινωνική διασύνδεση με την τοπική κοινωνία, η οποία επέδρασε καταλυτικά και στην ονοματολογία της.

Οι ομάδες ΑΡΗΣ, ΑΕΚ και Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ συνέθεσαν την ομάδα ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ.

Φωτογραφικό υλικό της ομάδας και ιδιωτών, προφορικές αφηγήσεις παικτών,φιλάθλων αναφέρονται στην ιστορία της ομάδας ερμηνεύοντας κάθε σκέψεις και νοοτροπίες.

Από το 1961 έως σήμερα όλοι ανακαλούμε συχνά- πυκνά στην μνήμη μας μικρές ιστορίες της παρέας από το γήπεδο, στο ξερό, στην βροχή, στα χιόνια, στον ήλιο, με νίκες, ήττες, με φιγούρες από την κερκίδα, με συντονιστές της κερκίδας.

Λαϊκός πολιτισμός, πολιτισμικές αντιλήψεις, πνευματικές αξίες στενά συνδεδεμένες με τα ήθη και έθιμα των κάτοικων του πόλης αλλά και του νομού.

Η αγαπημένη ομάδα όλων των κατοίκων του νομού Κιλκίς, η ομάδα με ταυτότητα και ψυχή, η ομάδα που ανέδειξε ποδοσφαιριστές, παράγοντες, επιστήμονες, μια ομάδα με πανελλήνια δημοφιλία που διατηρήθηκε και επέζησε μέσα από δύσκολες κατά καιρούς συνθήκες.

Η ομάδα μας διατηρήθηκε και αντιστάθηκε σε όσους κατά καιρούς επεδίωξαν να σταματήσουν την ιστορία της.

Ο λόγος της διατήρησή της ήταν οι αγνοί φίλαθλοι που της συμπαραστάθηκαν στα δύσκολα χρόνια, την υποστήριξαν και ενέπνευσαν για την συνέχισή της.

Οι ρίζες της ομάδας μας βρίσκονται στους φιλάθλους μας, σε παιδιά, εγγόνια, παππούδες που η ζωή τους κύλησε στο γήπεδο, ως παίκτες, παράγοντες, φίλαθλοι.

Η αναγέννηση της ομάδας μας είναι πλέον γεγονός, ψηλά το κεφάλι, πνεύμα, αξίες, πίστη, ελπίδα, αυτοπεποίθηση.

Μέρος της ιστορίας μας είναι και τα όνειρά μας, που πλέον μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, έχουμε δικαίωμα να ελπίζουμε στην υλοποίηση ενός γηπέδου στον αστικό ιστό της πόλης μας και να γιγαντωθεί ξανά η ομάδα της ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.

Μόνος ξανά ποτέ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΕ

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ”

Σχολιάστε