My Twitter Feed

25 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Δ. Κυριακίδης σε κέντρα εμβολίων -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Πιάσαμε πάλι διψήφιο αριθμό -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Δικηγόροι: Φτάνουν λόγια και ευχές -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Αντικυβερνητικά βέλη από πέντε -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Στο στόχαστρο τα δικαιώματα -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΝΙΚ: Στηρίξτε το νοσοκομείο μας -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Περιπατητές: Υπέρ της μονάδας αλλά… -

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, 2021

Ιός: Πήραμε πάλι την ανιούσα; -

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, 2021

Κιλκισιακός: Κορίτσια πέντε αστέρων!

Ιστορικό παιχνίδι είχαμε χθες Κυριακή 27 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς, καθώς η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού έδωσε τον πρώτο της επίσημο αγώνα με τις Ασπρόμαυρες Αμαζόνες Πέλλας επικρατώντας εύκολα με 5 – 1!

kilkisiakos_gynaikesΤα κορίτσια του Νίκου Κωτάκη ήταν ανώτερες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αν και οι φιλοξενούμενες θα μπορούσαν να σκοράρουν στο 5′ όταν και είχαν οριζόντιο δοκάρι έπειτα από στατική φάση.

Στη συνέχεια ο Κιλκισιακός έκλεισε στα καρέ τους τις αντίπαλες και ήταν θέμα χρόνου το γκολ. Η Μαρία Φούρναρη είχε δύο χαμένα τετ-α-τετ και τελικά το 1-0 ήρθε στο 29′ με τη Θάλεια Διαμαντίδου ν κλέβει τη μπάλα από τα δεξιά να μπαίνει στη περιοχή και με όμορφο πλασέ να ανοίγει το σκορ.

Στο 33′ η Λαμπρινή Καραβασίλη έφυγε στη κόντρα, ντρίμπλαρε και τη τερματοφύλακα και σε κενή εστία έκανε το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα η Σπυριδούλα Γάτσιου ξεπέρασε δύο αμυνόμενες και με πλασέ από πλάγια θέση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 38′ οι Αμαζόνες έφυγαν στη κόντρα και η Σγουράκη μείωσε στο 3-1 του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας ήταν και πάλι καλύτερη, δημιούργησε πολλές κλασικές ευκαιρίες για γκολ, είχε δοκάρι στο 61′ με την Καραβασίλη και αρκετά χαμένα τετ-α-τετ. Τελικά στο 71′ η Γάτσιου πλάσαρε σωστά και καθάρισε την υπόθεση νίκη.
Τελικό σκορ 5-1 με τη Γάτσιου να φεύγει και πάλι στην αντεπίθεση και με εξαιρετικό τελείωμα να πετυχαίνει χατ-τρικ.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο και συμπαραστάθηκε στα κορίτσια μας. Τη Κυριακή ο Κιλκισιακός μεταβαίνει στη Κατερίνη για να αντιμετωπίσει τις Νεφέλες.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσιραπίδου, Πουλιοπούλου, Κουτσουραδή (52′ Παρπαρά), Ασκονίδου, Μουρατίδου, Σ. Παπαδοπούλου, Διαμαντίδου (46′ Βασιλειάδου), Αναστασιάδου, Καραβασίλη (67′ Ν. Παπαδοπούλου), Φούρναρη, Γάτσιου.

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ: Σιώπη, Κυρ. Λαζαρίδου, Συρόκα (62′ Χατζή), Παπαδοπούλου (59′ Λυκοπούλου), Αλατζίδου, Πατέλη, Σγουράκη, Αθανασιάδου, Πρέμτση, Κασά, Μαντζούκη.

Νίκη και για τον Κιλκισιακό Β`

Το σαββατοκύριακο ήταν άκρως πετυχημένο αφού και ο Κιλκισιακός Β` επικράτησε άνετα με 5-0 της Ευκαρπίας για την ένατη αγωνιστική του Ανατολικού Ομίλου της Α΄ Κατηγορίας.

Το συγκρότημα του Θωμά Σαραφίδη με αυτό το “τρίποντο” έφτασε στους 19 βαθμούς και ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τον Σταθμό Μουριών και το Λεβεντοχώρι.

Εξαιρετικό το πρώτο ημίχρονο για τον ΑΟΚ με τον Νίκο Μαλάνια στο πρώτο δεκάλεπτο να ανοίγει το σκορ έπειτα από ωραίο ομαδικό συνδυασμό.

Στο 13′ ο Παναγιώτης Κοσμερίδης με “κεραυνό” έξω από τη περιοχή πέτυχε το 2-0, και στο μισάωρο ο Παναγιώτης Ζαμανόπουλος με ατομική ενέργεια χρίστηκε και αυτός σκόρερ.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Στέλιος Φιλιππίδης έφυγε στη κόντρα, ξεπέρασε και τον τερματοφύλακα και “έγραψε” το 4-0.

Σωστή διαχείριση στην επανάληψη, με την ομάδα μας να φτάνει και σε πέμπτο γκολ με τον Παναγιώτη Ζαμανόπουλο. Τη Κυριακή ο Κιλκισιακός Β΄ αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Λεβεντοχώρι.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Κουτουκιάς, Πουρσανίδης, Κωτάκης (80′ Σέχου), Χ. Ζαμανόπουλος (50′ Γ. Κουραλίδης), Κουρτεσίδης, Φιλιππίδης (60′ Μαζμανίδης), Κελεσίδης, Κοσμερίδης, Μαλάνια, Π. Ζαμανόπουλος.

Σχολιάστε