My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκισιακός: Ευχάριστο σαββατοκύριακο

Εκτός από την πρώτη ομάδα, ευχάριστο σαββατοκύριακο είχαν κι οι άλλες ομάδες του Κιλκισιακού, με την δεύτερη ομάδα να παίρνει μεγάλο διπλό στο Κοιλάδι με 3-2 επί της τοπικής ομάδας. και τις γυναίκες να επικρατούν με το εντυπωσιακό 7-0 στη Κρύα Βρύση.

kilkisiakos-bΟ Κιλκισιακός Β`

Με τη νίκη του το συγκρότημα του Θωμά Σαραφίδη έφτασε τους 13 βαθμούς έπειτα από έξι αγωνιστικές, και έχει πλέον τρία διπλά και μία ισοπαλία εκτός έδρας.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, κατά το οποίο η ομάδα μας έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπάμπη Ζαμανόπουλο, και άλλη μια καλή φάση με κεφαλιά του Παναγιώτη Ζαμανόπουλου, στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ανέβασε κατακόρυφα απόδοση.

Στο 60′ ωραία συνεργασία Φιλιππίδη και Μαλάνια, τελικός αποδέκτης ο Παναγιώτης Κοσμερίδης που άνοιξε το σκορ. Στο 72′ έπειτα από σέντρα του Σταύρου Πουρσανίδη ο Στέλιος Φιλιππίδης με κεφαλιά ψαράκι διπλασίασε τα τέρματα του ΑΟΚ.  Εννιά λεπτά αργότερα ο Νίκος Μαλάνια με σουτ μέσα από τη περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ. Οι γηπεδούχοι στο 87′ μείωσαν με κεφαλιά και διαμόρφωσαν το τελικό σκορ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με εκτέλεση πέναλτι.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κουτουκιάς, Πουρσανίδης, Ντοριάν (82 Σέχου), Χ. Ζαμανόπουλος, Η. Κουραλίδης, Γ. Κουραλίδης (62′ Κουρτεσίδης), Φιλιππίδης (84′ Τσακαλοφίδης), Κελεσίδης, Π. Ζαμανόπουλος, Κοσμερίδης, Μαλάνια

kilkisiakos-gynaikesΤράβηξαν…επτάσφαιρο οι γυναίκες!

Φιλικό αγώνα στη Κρύα Βρύση με τις Ασπρόμαυρες Αμαζόνες Πέλλας έδωσε τη Κυριακή η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 7-0! Μάλιστα την ομάδα αυτή θα συναντήσουν οι παίκτριες του Νίκου Κωτάκη και τη πρώτη αγωνιστική στο Δημοτικό Στάδιο στις 20 Νοεμβρίου.

Παίχθηκαν δύο 35λεπτα, με την ομάδα μας να κυριαρχεί σε όλους τους τομείς, αφού δε κινδύνευσε σε κανένα σημείο, και δημιουργούσε συνεχώς καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Το 1-0 πέτυχε στο 18′ η Κωνσταντίνα Βασιλειάδου έπειτα από ασίστ της Λαμπρινής Καραβασίλη, και στο όγδοο λεπτό της επανάληψης η Παρασκευή Παυλίδου έβγαλε μόνη της την Νικολέτα Παπαδόπουλου που πλάσαρε ιδανικά για το 2-0.

Στη συνέχεια ασίστ της Μαρίας Φούρναρη στη Ν. Παπαδόπουλου για το 3-0, ατομική προσπάθεια της Κικής Αναστασιάδου και γκολ έξω από τη περιοχή.

Το 5-0 με εξαιρετική λόμπα της Θάλειας Διαμαντίδου και άλλα δυο γκολ μέχρι το φινάλε από τη Νικολέτα Παπαδοπούλου που τράβηξε καρέ…τερμάτων!

Ο Κιλκισιακός ευχαριστεί τους γονείς που ακολούθησαν την αποστολή. Στη πόλη μας δημιουργείται κάτι το νέο και είμαστε σίγουροι πως ο φίλαθλος κόσμος θα μας στηρίξει!

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσιραπίδου, Κουτσουραδή, Παρπαρά, Ασκονίδου, Μουρατίδου, Σ. Παπαδοπούλου, Βασιλειάδου, Αναστασιάδου, Καραβασίλη, Φούρναρη, Αδαμίδου. Αγωνίστηκαν και οι Διαμαντίδου, Πουλιοπούλου, Τζιτζίδου, Ν. Παπαδοπούλου, Παυλίδου, Γυμνοπούλου, Μέλανι, Αντωνιάδου, Τσαβδαρίδου.

Σχολιάστε