My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκισιακός: Επιχείρηση …Πιερικός

Άμεση επιστροφή στις προπονήσεις για τον Κιλκισιακό, με τον Μάκη Κατσαβάκη να υποδέχεται το μεσημέρι της Δευτέρας τους παίκτες του στο Αθλητικό Κέντρο του Σταυροχωρίου.

Στιγμές ξεκούρασης και αποθεραπείας για όσους έπαιξαν τη Κυριακή, και πρόγραμμα για τους υπόλοιπους, καθώς ακολουθεί το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης με τον Πιερικό.

Νέα προπόνηση θα έχουμε σήμερα Τρίτη στο Σταυροχώρι, που θα είναι και η τελευταία πριν το ματς με την ομάδα της Κατερίνης.
Σχολή: Φιλικά στο Πολύκαστρο

Κυριακή με ποδόσφαιρο για τη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, η οποία τη Κυριακή το πρωί βρέθηκε στο Πολύκαστρο λαμβάνοντας μέρος στο τουρνουά που διοργάνωσε η Α.Ε. Πολυκάστρου με όλα της τα ηλικιακά τμήματα.

Παρά το τσουχτερό κρύο τα Μπαμπίνι, οι δύο ομάδες Προτζούνιορ, οι δύο ομάδες Τζούνιορ, οι δύο ομάδες Προπαίδων και οι Παίδες έδωσαν μαζικά το παρών και ευχαριστήθηκαν το αγαπημένο τους παιχνίδι. Επίσης έλαβαν μέρος πέραν της γηπεδούχου ομάδας, ο Π.Α.Ο. Κουφαλίων, ο Ντίνος Κούης και η Νίκη Ευκαρπίας.

Ευχαριστούμε την ακαδημία του Πολυκάστρου για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στα παιδιά μας και στο προπονητικό τιμ και συγχαρητήρια για τη διοργάνωση.

Σχολιάστε