My Twitter Feed

23 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκισιακός: Επένδυση με Πιπερτζή

Παίκτης του Κιλκισιακού είναι από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Γιάννης Πιπερτζής. Ενας ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε με τη παρουσία του τα προηγούμενα χρόνια στον Μακεδονικό Δροσάτου. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κιλκισιακός:

“Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει τη μετεγγραφή του 19χρονου επιθετικού Γιάννη Πιπερτζή από τον Μακεδονικό Δροσάτου.

Ο Πιπερτζής αγωνιζόταν τα τέσσερα τελευταία χρόνια στην ομάδα του Δροσάτου, την οποία οδήγησε πέρσι στην άνοδο στην Α1 Κατηγορία πετυχαίνοντας 25 τέρματα σε 26 αγώνες.

Πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο, στο οποίο ο Κιλκισιακός έχει σκοπό να επενδύσει. ένας ταχυδυναμικός ποδοσφαιριστής, άριστος στο ένας εναντίον ενός, και με καλά τελειώματα.

Σκοπός πια η απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών από όλο τον Νομό Κιλκίς, με όρεξη για δουλειά και επιθυμία να πραγματοποιήσουν καριέρα στις μεγάλες κατηγορίες. Η διοίκηση του Κιλκισιακού και ο προπονητής της ομάδας Λεωνίδας Υφαντίδης δίνουν από φέτος τη δυνατότητα σε αυτούς τους παίκτες να ενταχθούν στην ομάδα και να έχουν συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Γιάννη καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια του Κιλκισιακού!”

Ξεκίνησε δουλειά ο Υφαντίδης

Το βράδυ της Κυριακής σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Κιλκισιακού συναντήθηκε με τον νέο τεχνικό της ομάδας Λεωνίδα Υφαντίδη στα γραφεία του συλλόγου, ξεκινώντας ουσιαστικά τις κινήσεις και καταστρώνοντας τα σχέδια για την επόμενη χρονιά στη Γ΄ Εθνική.

Από τη Δευτέρα θα τρέξουν οι εξελίξεις στο κομμάτι του έμψυχου δυναμικού, με τον έμπειρο τεχνικό να περιμένει την επίσημη ανακοίνωση για το πότε θα πραγματοποιηθεί η…σέντρα στο νέο πρωτάθλημα, ούτως ώστε να γίνει γνωστή και η ημερομηνία της έναρξης της προετοιμασίας. Αυτή βέβαια αναμένεται να είναι στη τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου.

Σχολιάστε