My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Κιλκισιακός: Γκολ από κόρνερ η Μουρατίδου!

*Στοίχισαν οι απουσίες στον Κιλκισιακό Β` – Στην Ευκαρπία η Σχολή.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τη πρώτη της χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού, μιας και επιβλήθηκε για τη δέκατη και τελευταία αγωνιστική εντός έδρας με 1-0 των Ολυμπιώτισσων Ελασσόνας.

Το συγκρότημα του Νίκου Κωτάκη πέτυχε έξι νίκες και τέσσερις ήττες (4-1 εντός, 2-3 εκτός) καταλαμβάνοντας τη τρίτη θέση με 18 βαθμούς, έχοντας τον χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας από τις ομάδες που συμμετείχαν.

Στο ξεκίνημα του αγώνα η Κατερίνα Τσαρτσαράκη σταμάτησε σε τετ-α-τετ την Κατσάρα, και από το δεκάλεπτο και μετά ο Κιλκισιακός ανέβασε την απόδοσή του. Σουτ της Σπυριδούλας Γάτσιου στο 10′, απόκρουση της Νέστορα και στη συνέχεια η μπάλα στο δεξί δοκάρι.

Ο ΑΟΚ έπαιζε συνεχώς με ωραίους συνδυασμούς, έφτανε στην αντίπαλη περιοχή, όμως δεν έβρισκε τα καλά σουτ. Στο 40′ βολίδα της Κωνσταντίνας Βασιλειάδου έξω από τη περιοχή με τη μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης και πάλι η Τσαρτσαράκη είχε σημαντική απόκρουση, και οι παίκτριες της ομάδας μας, άρχισαν να επιτίθουνται με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο στη συνέχεια. Μεγάλη ευκαιρία στο 50′ με τη Γάτσιου, και ακόμη ένα σουτ της πρώτης σκόρερ του ΑΟΚ που σταμάτησε η τερματοφύλακας της Ελασσόνας. Νέα φάση με τη Βασιλειάδου, ενώ στο 70′ το σουτ της Χατζούλη βρήκε στη πάνω μεριά του οριζοντίου δοκαριού.

Τελικά στο 77′ μίλησε η κλάση της Ελένης Μουρατίδου, με την αρχηγό να ανοίγει το σκορ με εκτέλεση κόρνερ! Στο 90′ η Καραβασίλη δε μπόρεσε να κάνει το 2-0, και στην εξέλιξη της φάσης η Τσαρτσαράκη σταμάτησε και πάλι σε τετ-α-τετ τη Κατσάρα.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσαρτσαράκη, Πουλιοπούλου, Αδαμίδου, Ασκονίδου (60′ Καραβασίλη), Μουρατίδου, Σ. Παπαδοπούλου, Βασιλειάδου (83′ Παυλίδου), Αναστασιάδου, Αβραμίδου (77′ Χατζηγεωργιάδου), Φούρναρη, Γάτσιου.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Νέστορα, Φούντα, Κατσαρού, Κοντέλη, Σανιδά, Κατσάρα, Σιαφάκα, Παπαδήμου, Ζουρπαδάνη, Χατζούλη, Ζαχαρούλη.

Στοίχισαν οι απουσίες στον Κιλκισιακό Β`
 
Την ήττα με 3-2 από το πρωτοπόρο Λεβεντοχώρι υπέστη η δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού στο γήπεδο του Σταυροχωρίου το απόγευμα του Σαββάτου. Ετσι η ομάδα του Θωμά Σαραφίδη υποχώρησε στη πέμπτη θέση της κατάταξης.
Οι πολλές απουσίες του Κιλκισιακού Β΄ του στοίχισαν, αφού τέσσερις βασικοί παίκτες έλειπαν λόγω εκδρομής. Παρόλα αυτά το σκορ άνοιξε στο ξεκίνημα του αγώνα με τον Ηλία Κουραλίδη, που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με εκτέλεση φάουλ.
Λίγο αργότερα το Λεβεντοχώρι ισοφάρισε με τον Κώστα Αμανατίδη. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα και πάλι οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμα, όταν έπειτα από έξοχο συνδυασμό ο Νίκος Κελεσίδης έβγαλε τη σέντρα και ο Παναγιώτης Κοσμερίδης πέτυχε το γκολ με πλασέ στη κίνηση.
Στο 65’ το Λεβεντοχώρι ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αρτεμίου, και εν τέλει λίγο πριν το φινάλε έφτασε στην ανατροπή με γκολ του Κώστα Αμανατίδη.
Το Σάββατο ο Κιλκισιακός Β΄ πηγαίνει στο Χέρσο, ενώ το Λεβεντοχώρι παίζει ματς τίτλου στο Δροσάτο.

Σχολή: Κυριακή γεμάτη ποδόσφαιρο

Στην Ευκαρπία βρέθηκε το πρωί της Κυριακής η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, αγωνιζόμενη με τα τήματα Προτζούνιορ, Τζούνιορ, Προπαίδων και Παίδων σε φιλικούς αγώνες στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού.

Οι Παίδες του Σπύρου Ματεντζίδη, παρά τις πολλές βασικές απουσίες, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον ΠΑΟΚ Διάπλαση 1, ενώ στη συνέχεια ηττήθηκαν στο τέλος με 5-3 από τον Ελευθεριακό (μεγαλύτερη ηλικιακά ομάδα).

Δύο ήττες με 2-0 για τους Προπαίδες του Χρόνη Γιαννίτση, που με ένα κράμα παιδιών γεννημένων το 2004 και το 2005 έχασαν από Ελπίδες Συκεών και Διόνυσο Μαλακοπής.

Δύτο παιχνίδια και για τους Τζούνιορ του Σέβου Σεβαστόπουλου και τους Προτζούνιορ της Ελένης Μουρατίδου, με τα Λιονταράκια Μακεδονικό 1, και τα Λιονταράκια και τον Κεραυνό Αγίου Παύλου.

Το Σάββατο 8 Απριλίου η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού θα μεταβεί σύσσωμη στη Νέα Ιωνία για φιλικά παιχνίδια με τους Μπέμπηδες.

Σχολιάστε