My Twitter Feed

18 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

5 νέα κρούσματα σ` ένα 24ωρο -

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου, 2021

Ξανανοίγουν τη Πέμπτη τα σχολεία -

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου, 2021

Πάντα στα πράσινα και μας αρέσει! -

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, 2021

Μεγάλη μονάδα φωτοβολταϊκών -

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά τα σχολεία και τη Τετάρτη -

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, 2021

Είμαστε στο πλευρό των παραγωγών -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Στη Βουλή η δίωξη Αχ. Καλεμκερίδη -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά όλα τα σχολεία και την Τρίτη -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Κιλκισιακός Β: Πέρασμα από το Μαυρονέρι

*Στον Μακεδονικό η Σχολή. 

Σπουδαίο διπλό για τον Κιλκισιακό Β΄ που επιβλήθηκε τη Κυριακή  το μεσημέρι με 1-0 στο Μαυρονέρι του τοπικού Απόλλωνα. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές το συγκρότημα του Θωμά Σαραφίδη μετρά δέκα βαθμούς, έχοντας δύο εκτός έδρας νίκες, μία ισοπαλία εκτός, και μία νίκη στο μοναδικό αγώνα που έχει δώσει ως τώρα στην έδρα του. Επίσης κρατά ανέπαφη την εστία του.

kilkisiakos-bΟ αγώνας  δεν είχε πολλές φάσεις, αφού έγινε ένα παιχνίδι κέντρου και φάνηκε πως όποιος βάλει πρώτος γκολ, θα έγερνε και η πλάστιγγα υπέρ του.

Αυτό ήρθε τελικά για τον Κιλκισιακό Β’, μιας και στο 65′ ο Ιορδανίδης έβγαλε μόνο του τον Νίκο Μαλάνια που πλάσαρε σωστά τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0.

Από εκεί και πέρα δύο φάσεις με τον Παναγιώτη Κοσμερίδη για τον Κιλκισιακό Β΄και μία με τον Σαχινίδη για το Μαυρονέρι, δίχως όμως να αλλάξει κάτι.

Τη Κυριακή η δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού υποδέχεται το Νέο Γυναικόκαστρο και σας θέλει και πάλι όλους κοντά στο…αύριο του Κιλκισιακού!

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Χαλκίδης, Πουρσανίδης, Κωτάκης, Χ. Ζαμανόπουλος, Η. Κουραλίδης, Κουρτεσίδης (60′ Γ. Κουραλίδης), Φιλιππίδης, Κελεσίδης, Π. Ζαμανόπουλος (60′ Π. Κοσμερίδης), Ιορδανίδης (78′ Μαζμανίδης), Μαλάνια.

Στον Μακεδονικό η Σχολή 

sxoli-kilkisiakouΗ Κυριακή είχε χρώμα Κιλκισιακού και πάλι με τη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ να μεταβαίνει στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού στη Θεσσαλονίκη με τρία αγωνιστικά τμήματα.

Οι Παίδες του Σπύρου Ματεντζίδη αγωνίστηκαν κατόπιν αλλαγής αντιπάλου με τον Μακεδονικό. Η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής, καθώς η ομάδα  προετοιμάστηκε και φτιάχτηκε για ένα πιο δυνατό παιχνίδι. Τελικό αποτέλεσμα 4-0 με γκολ των Τάσου Μουρατίδη και Γιάννη Ζιούτα στο πρώτο μέρος, και δύο προσωπικά τέρματα από τον Κώστα Γιατισάκη στην επανάληψη.

Εξαιρετικοί εμφάνιση για τους Προπαίδες του Πολυχρόνη Γιαννίτση και νίκη με 5-3 επί του Διόνυσου Μαλακοπής. Η ομάδα προηγήθηκε με 4-0, αλλά η χαλάρωση στο τέλος έδωσε την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να μειώσει. Δύο γκολ ο Χρήστος Γιατισάκης και από ένα οι Κυριακός Σαμανίδης, Νίκος Πατσούρης και Δημήτρης Κεραμάρης.

Γκολ και θέαμα στα Τζούνιορ με το τμήμα του Σέβου Σεβαστόπουλου να τίθεται αντιμέτωπο με τον Μακεδονικό. Δύσκολες οι συνθήκες λόγω της ζέστης, όμως τα παιδιά το χάρηκαν με τη ψυχή τους, καθώς αγωνίστηκαν συνολικά πενήντα λεπτά.

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού δεν ανακοινώνει αποτελέσματα στα τμήματα Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Μπαμπίνι. Σκοπός μας είναι τα παιδιά σε αυτή την ηλικία να διασκεδάζουν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα.

Σχολιάστε