My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Κιλκισιακός: Έκλεισε η χρονιά όνειρο!

Ο Κιλκισιακος ολοκλήρωσε τη Πέμπτη τη φετινή χρονιά, παίζοντας φιλικό-γιορτή με την δεύτερη ομάδα του συλλόγου στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου.

Η σεζόν ήταν άκρως επιτυχημένη, μιας και ο ΑΟΚ έσπασε όλα τα ρεκόρ. Πρωτάθλημα με 24 πόντους διαφορά από τον δεύτερο, καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος, με τα μόλις πέντε τέρματα που δέχθηκε να είναι το καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία του τοπικού πρωταθλήματος. Επίσης ο Κιλκισιακός κράτησε για 15 σερί παιχνίδια απαραβίαστη την εστία του, με τους τερματοφύλακες Ζάικο και Αβραμίδη να διατηρούν το μηδέν στα 22 από τα 26 παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Πλέον όλοι κοιτούν την επόμενη μέρα. Σύντομα θα υπάρξει διοικητικό συμβούλιο για να αρχίσει και επίσημα ο προγραμματισμός ενόψει της νέας σεζόν. Φυσικά ήδη υπάρχουν συζητήσεις με υποψήφιους στόχους που θέλει να εντάξει ο Κιλκισιακός στο ρόστερ του. Κορμός υπάρχει και απλά θα γίνουν κάποιες εντάξεις που θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στην ομάδα.

Επίσης στόχος είναι να αποκτηθούν και ελπιδοφόροι ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν φέτος με τις εμφανίσεις τους στα τοπικά πρωταθλήματα. Ο Κιλκισιακός βάζει τις βάσεις από την αρχή, με στόχο να ξαναζήσει τις στιγμές του ένδοξου παρελθόντος.

Β` Ομάδα: Συνεχίζει προπονήσεις

Παρά το γεγονός πως έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις της εδώ και δύο εβδομάδες, η δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις της. Τη Πέμπτη η ομάδα αγωνίστηκε σε φιλικό αγώνα με την Ανδρική ομάδα στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου, γνωρίζοντας την ήττα με 4-1.

Από εκεί και πέρα σκοπός είναι να δοθούν φιλικά παιχνίδια με αντίστοιχες ηλικιακά ομάδες από τους γύρω νομούς, ούτως ώστε οι νεαροί παίκτες του Θωμά Σαραφίδη να τεστάρουν τις δυνάμεις τους, αλλά και να δοκιμαστούν και άλλοι ελπιδοφόροι ποδοσφαιριστές της ευρύτερης περιοχής του Κιλκίς, που θέλουν να ενταχθούν στον Κιλκισιακό Β΄.

Μένουν στο γήπεδο και τα κορίτσια

Τα κορίτσια του Κιλκισιακού θα συνεχίσουν μέχρι το πρώτο μισό του Ιουνίου τις προπονήσεις τους, αφού σκοπός είναι να διορθωθούν όλες οι αδυναμίες και να βάλουν από πολύ νωρίς τις βάσεις για το επόμενο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Η φετινή τρίτη θέση στη πρώτη μόλις χρονιά σε πρωτάθλημα, έχουν ανοίξει την όρεξη των ιθυνόντων της ομάδας, που ήδη κινούνται ούτως ώστε να την ενισχύσουν ακόμη περισσότερο. Το ενθαρρυντικό είναι φυσικά, πως ταλαντούχες κοπέλες από Κιλκίς και Παιονία απαρτίζουν την ομάδα, ενώ σίγουρα θα γίνουν και κάποια δοκιμαστικά που ίσως προκύψει κάτι εξαιρετικό.

Σχολιάστε