My Twitter Feed

24 Μαΐου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-16 και Κ-20 -

Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Ο Κεφαλογιάννης σε ΠΕ και Δήμο Κιλκίς -

Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Δημιουργίες πτυχιούχων και φοιτητών -

Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Μετεό σταθμός στην Αξιούπολη -

Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Κλειστά πάντα τα εργαστήρια -

Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Σήκω Ψυχή μου στα Ελευθέρια -

Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑΔΕΔΥ: Κάλεσμα για νέα απεργία -

Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κασσελάκης: Υπέγραψε ομόνοια! -

Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Οργάνωση με…

Metallidis…συμμετοχή τώρα!!!

Του Ντίνου Μεταλλίδη

————————————————————————————————————————————————————————————————–Πέρασαν μόλις λίγα λεπτά από τη λήξη  του νικηφόρου αγώνα του Κιλκισιακού με την ομάδα της Τριανδρίας και κάθισα να γράψω αυτές τις γραμμές.

Όχι για την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας, που ήταν εν πολλοίς αναμενόμενη.

Όχι για το γεγονός ότι η ομάδα σώθηκε από την ‘’ταλαιπωρία’’ του τοπικού πρωταθλήματος.

Όχι για να εκφράσω συγχαρητήρια για την ‘’άνοδο’’ στη νέα Γ΄ εθνική κατηγορία που είναι αυτονόητη, παρ΄ ότι τρία χρόνια τώρα διατύπωνα την άποψη, ότι η ομάδα σύντομα θα παίζει στη Γ’ εθνική, λόγω της διαφαινόμενης αναδιάρθρωσης και για το λόγο αυτό πρέπει να δώσει πολύ βάρος στην οργάνωση, ώστε να μπορέσει ν’ ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της κατηγορίας αυτής.

Ούτε, τέλος, για τη συγκινητική παρουσία του κόσμου, των φιλάθλων κατά τη διεξαγωγή του κρίσιμου αγώνα, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω στο κάλεσμα της Διοίκησης και των ποδοσφαιριστών.

Αλλά για την τύχη του ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ από αύριο.

Πιο συγκεκριμένα και επιγραμματικά:

–  Όπως ισχυρίζονται ειδικότεροι από μένα, η ομάδα διαθέτει βασικό κορμό ποδοσφαιριστών που μπορούν ν΄ ανταποκριθούν στις ανάγκες της νέας κατηγορίας.

Η πόλη( γιατί όχι και ο νομός) διαθέτουν παράγοντες που μπορούν άνετα, να διαχειριστούν μια ομάδα στη νέα κατηγορία.

Υπάρχει η κρίσιμη μάζα φιλάθλων- υποστηρικτών της ομάδας όπως αποδείχθηκε σήμερα.

  Το μόνο που χρειάζεται , κατά τη δική μου άποψη, ο Κιλκισιακός είναι σχέδιο , το οποίο να βασίζεται στα σημερινά νέα δεδομένα( οικονομική και κοινωνική κρίση)

 Ένα τέτοιο σχέδιο νομίζω ότι πρέπει περιλαμβάνει τα παρακάτω:

1)    Σύνδεση της ομάδας με την κοινωνία:  Μια καλή αρχή θα ήταν η παρουσία των μισών φιλάθλων από τους σημερινούς στην επόμενη γενική συνέλευση, αλλά γενικότερα σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας. Υπάρχει τρόπος, αρκεί ν’ αποτελέσει  προτεραιότητα της Διοίκησης.

2)    Δημιουργία και συντήρηση υποδομών: Είτε αυτές αφορούν τις εγκαταστάσεις( βοηθητικά γήπεδα, γυμναστήριο κ.λ.π.), είτε έμψυχο δυναμικό( ακαδημίες- β’ ομάδα)

3)    Λειτουργία εμπορικού- διαφημιστικού τομέα: Θα έχει ως αντικείμενο την οργανωμένη και αποτελεσματική προβολή, με σκοπό την ενίσχυση της ομάδας.

4)    Λειτουργία ειδικού τμήματος σκάουτιγκ:   Σκοπό θα έχει την αναζήτηση ταλέντων απ’ το νομό, αλλά και προώθηση των ποδοσφαιριστών σε ανώτερες κατηγορίες. Στον τομέα αυτό πρέπει ν αξιοποιηθούν, πέραν των άλλων, όλοι οι παλαίμαχοι του Κιλκισιακού και οι προπονητές του νομού.

Δεδομένου ότι το μοντέλο ύπαρξης ‘’ επενδυτή’’ που τα ‘’ χώνει’’- ετήσιου σχεδιασμού και ενασχόλησης με την ομάδα 10 ‘μερακλήδων’ που συνήθως έχουν εχθρούς όλους τους υπόλοιπους, το μόνο που μπορεί να πετύχει είναι να εξαφανίσει τον Κιλκισιακό απ΄ το χάρτη, με αρχή τη μη δήλωση συμμετοχής στη νέα περίοδο για τη νέα Γ’ εθνική κατηγορία, από αύριο κιόλας πρέπει να ξεκινήσει η διαδικασία κατάρτισης του σχεδίου. Διότι οι καιροί δεν περιμένουν.

 

Σχολιάστε