My Twitter Feed

30 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΑΟΚ: Απίστευτη ανατροπή από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ -

Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βροντερό “παρών” για την Υγεία -

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κιλκίς: Στις κάλπες οι αστυνομικοί

enosi_astynom_logo(2)-001Με αφορμή τις αυριανές εκλογές των αστυνομικών του νομού Κιλκίς (ΕΑΣΥΝΚ) για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην πανελλήνια ομοσπονδία τους – ΠΟΑΣΥ, ο υποψήφιος Ηλίας Παπαγεωργίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Συναδέλφισσα – Συνάδελφε,

Πριν  τρία χρόνια μία ομάδα συναδέλφων με όραμα την δημιουργία ενός υγιούς συνδικαλισμού με γνώμονα το συμφέρον των συναδέλφων και μόνο, δημιουργήσαμε μία πρωτοπόρο συνδικαλιστική κίνηση την    ΄΄ΕΝΩΤΙΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ ”.(Ε.Α.ΣΥΝ.Κ.)

 Πρωταρχικός στόχος της κίνησής  μας αυτής ήταν και είναι η ενότητα όλων των συναδέλφων αποφεύγοντας την πόλωση και τις συγκρούσεις.

  Σε όλη την διάρκεια της θητείας μας, αποφύγαμε τις άμεσες  αντιπαραθέσεις, τις εντάσεις και συμπεριφερθήκαμε σε όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους ισότιμα χωρίς καμία προκατάληψη.

Κατά κοινή ομολογία καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια  ως Μέλη του Δ.Σ. ,μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας μας, για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των συναδέλφων που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, με τα όποια λάθη  και τις παραλείψεις μας.

   Μία προσπάθεια που πρέπει να συνεχιστεί.

   Στο προσκλητήριο αυτής της συλλογικής προσπάθειας ,δηλώνω ανεπιφύλακτα  <<ΠΑΡΩΝ>>, εκφράζοντας δημόσια την βούλησή μου να κατέλθω ως υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της  Ε.Α.ΣΥΝ.Κ. στις εκλογές της 30/05, μαζί με πολλούς και αξιόλογους  συναδέλφους  με όραμα, διάθεση και θέληση για προσφορά.

 Για την  ‘Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς.

  Ψηφίζουμε υπεύθυνα.

 Ψηφίζουμε συνειδητά.

 ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Ε.Α.ΣΥΝ.Κ.!!!”

Σχολιάστε