My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο καύσωνας της δεκαετίας έφτασε!

*Οι κλιματιζόμενοι χώροι στο Κιλκίς.

Ο καύσωνας που αναμένεται να “λιώσει” τα θερμόμετρα, με θερμοκρασίες που θα αγγίξουν έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου, ξεκινά από σήμερα Τετάρτη.

Στο νομό Κιλκίς η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σήμερα μικρή άνοδο, φτάνοντας τοπικά τους 36 ή 37 βαθμούς, επίπεδα που θα παρατηρηθούν και αύριο Πέμπτη.

Το μάξιμουμ της θερμοκρασίας για το πρόωρο αυτόν πρώτο καύσωνα του φετινού καλοκαιριού θα έχουμε την Παρασκευή με τα θερμόμετρα να ξεπερνάνε τους 40 βαθμούς Κελσίου, για να επανέλθουν σταδιακά στα σημερινά επίπεδα το Σαββατοκύριακο.

Ευτυχώς, το βάσανο αυτού του “καύσωνα της δεκαετίας” αναμένεται να τελειώσει από τη Δευτέρα, χάρη στους βορειοδυτικούς ανέμους (Βαρδάρης), που θα ρίξουν αισθητά (κάτω από 30ο C) τον υδράργυρο των θερμομέτρων.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ, Αντώνης Λάλος, «τον Ιούνιο είναι σχετικά σπάνιος τέτοιος καύσωνας, καθώς γίνεται κάθε δεκαετία, όπως καταγράφηκε το 2007». Όσο για τον Ιούλιο, «δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε. Μπορεί να κάνει δυο με τρεις καύσωνες, μπορεί να σημειωθούν κάποια φυσιολογικά ενδιάμεσα μεταμελτέμια», τόνισε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/koinonia/simera-xekina-o-kaysonas-tis-dekaetias-ti-lene-oi-eidikoi#ixzz4lHT9UFOm
Follow us: @alfavita on Twitter | alfavita.gr on Facebook

Δείτε αναλυτικά τον καιρό στο νομό Κιλκίς

Κιλκίς: Προστασία από καύσωνα 

Ενόψει του επερχόμενου καύσωνα ο Δήμος Κιλκίς ενημερώνει  ότι θα διαθέσει κλιματιζόμενες αίθουσες για τη φιλοξενία των πολιτών και την προστασία τους από τις υψηλές θερμοκρασίες, την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Ιουνίου.

Κλιματιζόμενοι χώροι θα λειτουργήσουν στο φουαγιέ και στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς από τις 9:00 έως τις 13:30, καθώς και στα δύο ΚΑΠΗ από τις 9:00 έως τις 13:30 και τις απογευματινές ώρες από τις 17:00 έως τις 20:00.

Σχολιάστε