My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κιλκίς: Αισθητικές παρεμβάσεις

Παρεμβάσεις καθαριότητας και ευπρεπισμού σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Κιλκίς ξεκίνησε η Αντιδημαρχία Καθαριότητας – Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος με αφετηρία το κεντρικό μικρό πάρκο – συντριβάνι που βρίσκεται πλησίον της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς.

sintrivani-laf-kilkisΣυνεργείο της Αντιδημαρχίας με επικεφαλής τους επόπτες καθαριότητας, Ηρακλή Χατζηκυριάκο και Βασίλη Τσογγίδη, απομάκρυναν φερτά υλικά (πέτρες, κλαδιά, φύλλα, χόρτα, οικιακά απορρίμματα) που είχαν συσσωρευθεί στο χώρο του πάρκου και με τη συνδρομή της Δ.Ε.Υ.Α.Κ απέφραξαν τα φρεάτια,καθάρισαν το συντριβάνι και αποκατέστησαν τις αντλίες του.

Το αποτέλεσμα αυτής της παρέμβασης είναι εντυπωσιακό. Η εικόνα του πάρκου – συντριβανιού έχει βελτιωθεί αισθητά και αναδίδει ανοιξιάτικη φρεσκάδα και καθαριότητα.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αντώνη Μανουσαρίδη, οι παρεμβάσεις καθαριότητας και ευπρεπισμού θα συνεχιστούν και σε άλλους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Κιλκίς, με προτεραιότητα στην παραλίμνια περιοχή της Δοϊράνης, στην περιφερειακή οδό Αγίου Γεωργίου, σε πάρκα – συντριβάνια Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων.

Δελτίο τύπου από Δήμο Κιλκίς

Σχολιάστε