My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Κιλκίς: Έργα ύδρευσης 21,8 εκατ.

Τη δέσμευση να προωθήσει τα έργα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του στον τομέα της ύδρευσης, ανέλαβε ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, κατά τη διάρκεια σύσκεψης στο Δήμο Κιλκίς, τον οποίο επισκέφτηκε το Σάββατο 7 Οκτωβρίου. 

Ο κ. Παπαδημητρίου ενημερώθηκε από το δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη και την πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Ελένη Αναστασιάδου για το επίπεδο ετοιμότητας της Δημοτικής Επιχείρησης  ως προς την υλοποίηση μιας νέας γενιάς έργων υποδομής, στο πλαίσιο του προγράμματος ”Εθνική Στρατηγική Αναπτυξιακή  2021”, που σύμφωνα με τον δήμο θα δώσουν οριστικές λύσεις στην πόλη και στις δημοτικές ενότητες για την επόμενη εικοσαετία.

Βάσει του υπομνήματος που παραδόθηκε στον κ. Παπαδημητρίου, η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. παρουσιάζει μελετητική ωριμότητα για την  κατασκευή έργων συνολικού προϋπολογισμού 21.800.000 ευρώ, ενώ έχει ήδη προεγκριθεί από το υπ. Οικονομίας και Ανάπτυξης η α’ φάση του έργου αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης από αμίαντο της πόλης του Κιλκίς, προϋπολογισμού 656 χιλ. ευρώ.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, ο βουλευτής ν. Κιλκίς Θεόδωρος Παραστατίδης και ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Με την ευκαιρία της πρώτης επίσκεψής του στην περιοχή μας ο κ. Σισμανίδης επέδωσε στον κ. Παπαδημητρίου το ιστορικό λεύκωμα των εκατό χρόνων από τη μάχη του Κιλκίς και τον κατάλογο των μνημείων του Δήμου Κιλκίς.

Σχολιάστε