My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Κιλιπίρης: Υπεύθυνος ο Σαμαράς

Η πρώτη κριτική και ταυτόχρονα επικριτική φωνή απ` το χώρο της ΝΔ του νομού Κιλκίς απέναντι στον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, προήλθε από ένα ιδιαιτέρως σοβαρό πρόσωπο, με διακριτή συνεισφορά στα πράγματα του νομού μας, τον πρώην κοινοτάρχη Λιβαδίων και καθηγητή του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Φώτη Κιλιπίρη.

kilipiris-fotis-002Με άρθρο – δήλωσή του, που δημοσιεύεται στη στήλη “ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ”του ΚΙΛΚΙΣ24, ο κ. Κιλιπίρης υπογραμμίζει ότι “το  πολυαναμενόμενο αρνητικό εκλογικό  αποτέλεσμα είναι κύρια ευθύνη του ηγέτη του κόμματος”.

Παράλληλα ζητά απ` τον κ. Σαμαρά “να αναλάβει τις ευθύνες του ενώπιον  των θεσμικών οργάνων του κόμματος και κυρίως ενώπιον του ίδιου του λαού του κόμματος”, προκειμένου η ΝΔ “αφενός μεν να ανασυνταχθεί και σύντομα να επανέλθει με το νέο αναπτυξιακό και κοινωνικό όραμα για την Ελλάδα, αφετέρου δε να αποφύγει το δρόμο της εσωστρέφειας, με ότι αυτό σημαίνει”.

Αναφερόμενος πάντα στον πρώην πρωθυπουργό, ο κ. Κιλιπίρης τονίζει ότι “έκλεισε έναν  χρήσιμο κρίσιμο κύκλο για τον τόπο” και τώρα θα πρέπει να διευκολύνει  διαδικασίες και πρωτοβουλίες ώστε το κόμμα “να αποφύγει αυτό που δεν μπόρεσε να αποφύγει το έτερο (πρώην) μεγάλο κόμμα της συγκυβέρνησης”.

“Να μην ξεχνάμε ότι στα  μεγάλα κόμματα οι ηγέτες του φεύγουν, αυτά όμως παραμένουν. Και η ιστορία της Νέας Δημοκρατίας  αυτό διδάσκει  και αυτό  απαιτεί η περίσταση σήμερα”, καταλήγει ο πρώην κοινοτάρχης των Λιβαδίων.

Σχολιάστε