My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Κατεβαίνουν με τον Κ. Σιωνίδη

Δηλώσεις υποψηφιότητας της Δόξας Αλεκτορίδου και του Μάριου Κυριαζίδη με τον συνδυασμό του Κώστα Σιωνίδη:

Δόξα Αλεκτορίδου:

Ανήκω στη κατηγορία των γυναικών  που θέλουν ο δήμος τους να  συνεργάζεται με τους δημότες , να ενημερώνει , να επιβραβεύει και να προωθεί τον εθελοντισμό, να αφουγκράζεται τα προβλήματα  με ευαισθησία  και  να δίνει γρήγορες και δίκαιες λύσεις.

Το να είσαι Γουμενισιώτισσα για παράδειγμα και ταυτόχρονα δημότης της  Παιονίας έχει ουσία  αν η διοίκηση του δήμου εξασφαλίζει και εγγυάται την  ίση μεταχείριση, αν η πόλη μας παίρνει  αυτά που δικαιούται.  Τότε  μόνο, η συνένωση των πέντε δήμων έχει για μένα νόημα  και μέλλον.

Ασχολήθηκα με τα πολιτιστικά της πόλης μου για πολλά χρόνια και επιθυμώ να δω τον τόπο μου καλύτερο. Θέλω η περιοχή μου να αναδείξει τις φυσικές ομορφιές που έχει , την μακεδονική αρχιτεκτονική, τα προϊόντα και τις πολιτιστικές παραδόσεις. Θέλω η Γουμένισσα να  γίνει  κάποια στιγμή σημείο  τουριστικού ενδιαφέροντος, κάτι που σε συνδυασμό με τις προσκυνηματικές επισκέψεις θα  δώσει ώθηση και μέλλον στα παιδιά μας.

Επιλέγω να  αγωνιστώ για όλα αυτά στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές σαν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Γουμένισσας με τον Κώστα Σιωνίδη και την «Παιονία της Προόδου».

Τον Κώστα Σιωνίδη τον διακρίνει η ευγένεια, η οργάνωση και το αποτέλεσμα, δεν είναι πολιτικός παλιάς κοπής. Είναι αυτοδιοικητικός  που επιδιώκει να ακούει τις απόψεις όλων  και ειδικά των νέων.

Μάριος Κυριαζίδης :

Γεννήθηκα και  μεγάλωσα στους Ευζώνους Κιλκίς. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να τον δω να ξαναζωντανεύει.

Εμπιστεύομαι τον Κώστα Σιωνίδη και πιστεύω ότι θα γίνει ένας σύγχρονος και καλός δήμαρχος. Θα συμμετέχω ενεργά στην προσπάθεια του, σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Πολυκάστρου με την «Παιονία της Προόδου».

Σχολιάστε