My Twitter Feed

25 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελλία από ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

Όπως καταγγέλλει η Νομαρχιακή Επιτροπή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, η υποδιευθύντρια της Τράπεζας Πειραιώς στο Κιλκίς και υποψήφια στις εκλογές για την Περιφέρεια με το κυβερνητικό ψηφοδέλτιο, προέβη σε ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook) καλώντας καταθέτες της τράπεζας, που η ίδια γνωρίζει κατά τα λεγόμενά της ότι ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, να εξηγήσουν τι φοβούνται και κάνουν αναλήψεις χρημάτων.

10872564_10204237172902377_165354649_n (1)

Η επίμαχη ανάρτηση στο facebook

Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι θεωρεί την ανάρτηση απαράδεκτη και αναμένει την αναίρεσή της, γνωστοποιεί ότι υπέβαλε ερώτημα προς τη Διεύθυνση της Τράπεζας εδώ και σε κεντρικό επίπεδο, αναμένοντας την απάντησή τους, “προκειμένου να μη θεωρηθεί ότι υπάρχουν επίσημες ενέργειες που στόχο έχουν να δημιουργήσουν κλίμα πανικού ενόψει εκλογών”.

Η καταγγελία:

Είναι φανερό εδώ και καιρό ότι η θλιβερή συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου σε αγαστή συνεργασία με το σάπιο σύστημα που τη στηρίζει έχουν επιδοθεί σε μια εκστρατεία τρομοκράτησης και καλλιέργειας φόβου τόσο για την διαδικασία εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας, όσο και σαν προετοιμασία για αυτά που θα ακολουθήσουν από μέρους τους κατά την προεκλογική περίοδο.

Πέραν όμως από αυτό προκαλεί λύπη, θλίψη και απορία, όταν σε αυτή τη διαδικασία μπαίνουν και άνθρωποι που κατέχουν θέση ειδικά σε μικρές κοινωνίες, όπως αυτή του Κιλκίς, όχι εκφράζοντας απλά την πολιτική τους άποψη ή θέση, πράγμα διόλου μεμπτό, αλλά χρησιμοποιώντας την επαγγελματική τους ιδιότητα με τρόπο χυδαίο στην υπηρεσία του κυβερνητικού σχεδίου κατατρομοκράτησης των πολιτών.

Πριν λίγες μέρες η υποδιευθύντρια της Τραπέζης Πειραιώς στο Κιλκίς και υποψήφια στις εκλογές για την περιφέρεια με το κυβερνητικό ψηφοδέλτιο (άρα γνωστό και δημόσιο πρόσωπο), προέβη σε ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης καλώντας καταθέτες της τράπεζας, που η ίδια γνωρίζει κατά τα λεγόμενά της ότι ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, να εξηγήσουν τι φοβούνται και κάνουν αναλήψεις χρημάτων.

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς επισκέφθηκε το υποκατάστημα που εργάζεται η εν λόγω υπάλληλος και πολιτευόμενη και ζήτησε εξηγήσεις, δίχως όμως το θέμα να διευκρινιστεί, καθώς η στάση της διεύθυνσης ήταν η τήρηση ίσων αποστάσεων.

Προκύπτουν όμως αβίαστα τα ακόλουθα ερωτήματα:

  1. Η εν λόγω υπάλληλος και πολιτευόμενη εκφράζει προσωπική άποψη ή ενεργεί κατόπιν υποδείξεων και αν ναι ποιων;

  1.  Εάν οι απόψεις είναι προσωπικές με ποιο δικαίωμα και κάτω από ποιο πλαίσιο λειτουργίας της τράπεζας χρησιμοποιεί την επαγγελματική της θέση, που της εξασφαλίζει πληροφόρηση, για να αναρτά δημόσια προσωπικά δεδομένα καταθετών-πελατών της τράπεζας σχετικά με τους λόγους δοσοληψιών με την τράπεζα;

  1.  Η διεύθυνση της ίδιας της τράπεζας Πειραιώς, τόσο τοπικά όσο και σε κεντρικό επίπεδο, τι θέση παίρνει απέναντι στην πρακτική στελέχους της, που λόγω πρόσβασης σε δεδομένα πελατών της, διαδίδει φήμες σχετικά με κύμα αναλήψεων, από την τράπεζα στην οποία εργάζεται, λόγω φόβου; Είναι προς το συμφέρον της τράπεζας η κίνηση αυτή, καθώς η τοπική κοινωνία είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε; Έχει κάποια συμμετοχή η τράπεζα Πειραιώς σε σχέδια που εκπορεύονται από κύκλους στη χώρα και το εξωτερικό για την  καλλιέργεια κλίματος αβεβαιότητας στους καταθέτες;

Επειδή θεωρούμε ότι η εν λόγω ανάρτηση ήταν απαράδεκτη, αναμένουμε την αναίρεσή της το συντομότερο δυνατό. Επίσης αναμένουμε κατόπιν ερωτήματος που υποβλήθηκε προς τη Διεύθυνση της τράπεζας τόσο εδώ όσο και σε κεντρικό επίπεδο την σχετική απάντησή τους, προκειμένου να μη θεωρηθεί ότι υπάρχουν επίσημες ενέργειες που στόχο έχουν να δημιουργήσουν κλίμα πανικού ενόψει εκλογών. Ο λαός ούτε εκβιάζεται ούτε τρομοκρατείται πια και το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να πλήξουν την εικόνα της τράπεζας, ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος.

Είναι σίγουρο ότι παρά τις λυσσαλέες προσπάθειες του συστήματος διαπλοκής, που αναμένεται να ενταθούν και να εκτραχυνθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, αυτή τη φορά ο λαός με ψηλά το φρόνημά του, θα στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όλο το σύστημα της μεταπολίτευσης που διέλυσε την Ελλάδα, μαζί με τους υποτακτικούς του.

Σχολιάστε